CT:n Toni Pienonen kävi 6.-7.8.2020 vierailulla Crazy Town Jyväskylässä ja otti samalla muutamia kuvia uuden alakerran laajennuksen seinäpinnoista ja muista yksityiskohdista.

Esimerkiksi webinaareja sekä muita online-tapahtumia silmällä pitäen jokainen Crazy Town Jyväskylän noin paristakymmenestä neukkarista ja tapahtumatilasta on yksilöllinen. Värikkäät tapetit toimivat hyvänä erottumiskeinona valkoseinäisiin kotistudio-toteutuksiin verrattuna.

Keskikäytävän valokuilu yhdistää molemmat kerrokset sekä tuo luonnonvaloa myös alakerran sisäosiin.

Learning Cafe on kahvilamainen oppimistila, joka avautuu suoraan Väinönkadulle. Tilaan on oma sisäänkäynti ja se on tarvittaessa täysin rajattavissa muusta yhteisöstä. Kaikki kalusteet eivät olleet saapuneet vielä kuvaushetkellä.

Uudessa laajennuksessa (kuten muissakin CT-yhteisöissä) on mahdollisuus myös omaan rauhaan poikkeustilanne huomioiden. Crazy Town ei ole avokonttori tai coworking-tila, jossa työpisteet sijaitsevat vieri vieressä. Liikkuvat jäsenet ja huoneelliset tiimit voivat esimerkiksi käyttää ylimääräisiä työskentelyhuoneita.

KUVA: Crazy Town Jyväskylän yläkerran ”Karnevaali” -neukkari toimi Mikko Korpelan online hackathon-studiona kevään 2020 ajan erottuvan taustatapetin ja valaistuksen vuoksi. Samanlaista kokemusta haluttiin tavoitella myös alakerran uusiin neukkareihin. Kuva Niklas Isberg.

Jos kiinnostuit, sovi tutustuminen olemalla yhteydessä: Silja Rehunen, +358 40 501 3204, silja.rehunen@crazytown.fi

Lisää jäsenyyksistä: https://www.crazytown.fi/jyvaskyla/