Askarruttaako millainen Crazy Town jäsenyys on ja kenelle se sopii? Olemme koostaneet usein kysyttyjä kysymyksiä yhteen! Aloitetaan perusasioista.

”Miten yrityksenne nimi kirjoitetaan?”

Hakukoneet ja laskut löytävät perille vaikka kirjoittaisit yrityksemme Grazy Town, Grasy Town tai vaikka Camp town! Crazy kirjoitetaan kuitenkin C-kirjaimella ja tarkoittaa suomeksi Hullua kaupunkia. Nimi juontaa 2000-luvun alkupuolelle, kun (silloin) nuoret yrittäjät halusivat yhdistää voimavaransa ja muodostaa pienyrityksistä koostuvan yhteisön.

”Mitä jäsenyyteen kuuluu?

Jäsenyydellä pääset osaksi yli 200 kasvu- ja kehittymishaluisen yrityksen yhteisöä!

  • Saat käyttöösi tuhansien neliöiden edestä 24/7 käyttöön erilaisia työympäristöjä neljältä paikkakunnalta. Tee töitä säädettävän työpöydän äärestä omassa rauhassa; hae itsellesi rauhallinen nurkkaus; asetu hetkeksi töihin kahvilamaiseen ympäristöön tai hanki itsellesi oma huone. Tilat ovat ilmastoituja ja turvallisia.
  • Verkostoituminen: Tutustumalla muihin jäseniin lisäät varmasti yrityksesi liikevaihtoa, meillä 85% jäsenistä tekee kaupallista yhteistyötä!
  • Osaamisen kehittäminen: Pääset osallistumaan satoihin tapahtumiin ja (tutkintoon) johtaviin koulutuksiin
  • Yhteisö toimii myös digitaalisesti, joten pystyt verkostoitumaan ja tekemään kauppaa paikkariippumattomasti verkossa

”Miten pääsen jäseneksi?”

Ota yhteyttä sinua lähimpänä olevaan yhteisövetäjään, sovi tutustuminen ja homma alkaa rullamaan siitä eteenpäin!

 ”Paljonko jäsenyys maksaa?”

Crazy Townin jäseneksi pääset alkaen 200 eurolla (+ alv 24%) kuussa. Tarkka hinta riippuu siitä kuinka paljon teitä on ja haluatteko myös oman huoneen (tai useampia).

Tutustu kaikkiin jäsenyyksiimme täällä.

”Kuinka usein maksan laskun?”

Laskutamme jäsenyyden kerran kuukaudessa. Se sisältää kaikki palvelut.

”Onko jäsenyys ikuinen?

Ei ole, irtisanomisaikamme ovat yhdestä kolmeen kuukautta, riippuen jäsenyydestä. Jäsenyys kasvaa tai downshiftaa yrityksen tilanteen mukaan ala- ja ylämäkien.

”Teillä on kymmeniä neuvottelu- ja kokoustiloja. Voiko niitä vuokrata vaikka ei ole Crazy Townin jäsen?”

Kyllä voi! Vuokraamme tiloja mielellämme myös yhteisömme ulkopuolisille tahoille. Ota yhteyttä paikalliseen yhteisövetäjään ja tule tutustumaan tiloihin. 

Lue lisää kokous- ja neuvottelutiloista sekä tapahtumatiloista lisää täällä.

”Teillä on upeat tapahtumatilat, voiko niitä ulkopuoliset tahot vuokrata?”

Kyllä voi! Tutustu tapahtumatiloihimme lisää täällä ja ole yhteydessä paikalliseen yhteisövetäjään.

”Ovatko tilanne lukitut?”

Kyllä, meille pääsevät vain jäsenet omalla avaimellaan. Pidämme ulko-ovet lukittuina, paitsi silloin kun meillä on avoimia tapahtumia.

”Miten hyödynnän muiden CT kaupunkien yhteisöjä ja mahdollisuuksia?”

Osallistumalla ja seuraamalla muiden paikkakuntien yhteisön uutisia ja tapahtumia, kontaktoimalla muiden kaupunkien jäseniä digitaalisen alustan kautta tai hyödyntämällä yhteisövetäjää. Buukkaa tapaamiset toiselta Crazy Town paikkakunnalta, hyödynnä tilojamme ja tutustu jäsenistöön!

”Miten varaan tilat muista kaupungeista jäsenenä?”

Voit varata tilat verkossa! Käytämme DeskMe -varausjärjestelmää. Sen kautta näet kaikki varattavat tilat kaikilla CT-paikkakunnilla.

”Olen jäsen, mihin kellonaikoihin saan työskennellä tiloissanne?”

Jokaisella paikkakunnallamme saat käyttää tilojamme 24/7/365! 

”Tarvitsisin toisinaan yhteisöllisiä tiloja työskentelyyn ja asiakastapaamisiin. Onko kannattavaa liittyä jäseneksi?”

Kyllä! Käyttämällä pelkästään muutaman kerran kuukaudessa kokoustiloja, maksaa jäsenyys itsensä takaisin. Olemme tehneet päätöksesi tueksi laskelmia ja hinnastoja. Tutustu niihin täällä.

”Olemme tyytyväisiä nykyisiin toimitiloihimme. Mitä saisimme siirtymällä Crazy Townille?”

Tiesitkö, että toimitilasi kustannukset voisivat olla 50% pienemmät? Tsekkaa laskelmamme täältä. 

Lisäätte yrityksenne uskottavuutta olemalla osa satojen asiantuntijoiden ja yritysten yhteisöä. Posti- ja käyntiosoitteenne siirtyy myös kaupungin paraatipaikalle. Meillä olet #kovassaseurassa! 

Saatte lisämaksutta käyttöönne kymmeniä neuvottelu- ja kokoustiloja ympäri Suomea. Eikä unohdeta tapahtumatiloja, joissa voitte järjestää tapahtumia mm. asiakkaillenne. 

 ”Minulla on ollut yritys jo 25 vuotta, sopiiko Crazy Town minulle?”

Todellakin sopii! Crazy Townille olet tervetullut omana itsenäsi titteliin, toimialaan, yrityksesi kokoon tai ikään katsomatta. Yhteisöstämme löydät myös muita pitkän linjan yrittäjiä. Yhteisön jäsenten keski-ikä on lähempänä 40 kuin 20 vuotta.

”Olen juuri aloittanut yrittäjä, sopiiko Crazy Town yritykselleni toimipaikaksi?”

No totta maar! Moni uusi yritys on aloittanut toimintansa suoraa Crazy Townilla. 

”Olen etätyöntekijä isossa firmassa, sopiiko Crazy Town minulle?”

Todellakin sopii! Crazy Townille olet tervetullut omana itsenäsi titteliin, toimialaan tai ikään katsomatta. Jäsenemme ovat muun muassa freelancereita, yksinyrittäjiä, mikroyrityksiä, startupeja, isojen organisaatioiden tiimejä sekä etätyötään sujuvoittavia työntekijöitä.
Isompien yritysten työntekijät ovat yhteisömme jäseniä siinä missä freelancerit, yksinyrittäjät kuin mikroyritysten työntekijät.

Crazy Townilla saat aikuista työskentely-, lounas -ja kahviseuraa (niin halutessasi), kuten myös ergonomiset ja turvalliset työtilat tehokkaaseen työskentelyyn. 

 ”Tiloissanne työskentelee paljon kilpailevia yrityksiä, voinko silti tulla teille jäseneksi?”

Kyllä vain! Täytyy muistaa, että kilpailu on hyvästä. Tuotteet, palvelut ja henkilöstö ovat uniikkeja, vaikka moni yritys toimisi samalla alalla.

 ”Mitä tarkoittaa yhteisöllisyys?”

Yhteisöllisyys näkyy jokapäiväisessä arjessa. Olitpa sitten yksinyrittäjä, freelancer, mikroyrittäjä tai (etä)työntekijä meillä et ole yksin! Saat yhteisövetäjiltämme sekä muilta jäseniltä sparrailua ammattillisiin haasteisiin. Yhteisössämme saat lounas- ja kahviseuraa, mutta myös digitaalinen alusta tuo jäsenet yhteen verkossa jokaiselta paikkakunnalta.

Jos kiinnostuit, ole yhteydessä suoraan paikalliseen yhteisövetäjään ja sovi vierailu:

JyväskyläSilja Rehunen040 501 3204

TampereTimo Lahti, 0400 788 674

HämeenlinnaJenna Kankaanpää, 044 996 4728

PoriPetri Linna, 045 183 9630