Tampereen toimitilat

Tampereen keskeisimmät toimitilat rautatieaseman vieressä hyvien kulkuyhteyksien päässä. 80 yrityksen yhteisössä on sulassa sovussa startupeja, digitaalisen liiketoiminnan ammattilaisia, kouluttajia ja konsultteja.

Valitse työhuone tai tee töitä viihtyisistä yhteisistä tiloista käsin. Pakettiin sisältyy neuvotteluhuoneiden käyttö maksutta, nopea netti, kahvi ja siivous. Voit myös käyttää kaikkia Crazy Townin tiloja ympäri Suomen. Tilan lisäksi saat yhteisön avun sekä tukea yrityksesi kasvuun. Hyödynnä satojen asiantuntijoiden osaaminen, yhteistyökumppanuudet ja mielenkiintoiset ohjelmat.

Timo Lahti

Sales Manager, Tampere
Varaa tapaaminen

Jäsenyydet

Saat palvelut käyttöön yhdellä joustavalla jäsenmaksulla. Kaikkiin vaihtoehtoihin sisältyy Crazy Town kaupunkien yhteiskäyttöisten tilojen käyttö 24/7, neukkarit ja kasvussa auttavat yhteisöpalvelut. Hintoihin lisätään ALV.

1 henkilö

Työskentele yhteisissä työtiloissa tai omalta pöytäpaikalta käsin. Hyödynnä koko Crazy Town -verkosto. Saat ison yrityksen hartiat vaikka olisit yksinyrittäjä.

Yhteiskäyttöiset työtilat ja neukkarit

Joustava sopimus ja apua kasvuun

Lisäkäyttäjät 185 € / kk

Oma työpöytä 380 € / kk

225 € / kk
Varaa tutustuminen

2-10 henkilöä, osalla oma työpiste

Tiimin jäsenet ovat harvoin kaikki samaan aikaan paikan päällä. Työhuone kannattaakin usein valita siten, että vain osalla on oma työpiste. Yhteiset tilat ovat kuitenkin aina käytettävissä. Hintaesimerkki 8 hengen osalta.

Oma työhuone tai useampia

Yhteiskäyttöiset työtilat ja neukkarit

Joustava sopimus, lisäkäyttäjät tai työhuoneet tarpeen mukaan

230 € / kk / hlö
Varaa tutustuminen

2-10 henkilöä, jokaisella oma työpiste

Jos haluat jokaiselle työntekijälle oman työpisteen meillä on tarjolla eri kokoisia kalustettuja työhuoneita. Tämä vaihtoehto voi olla jopa puolet halvempi kuin perinteinen toimisto. Joustavuudesta puhumattakaan. Hintaesimerkki 8 hengen osalta.

Jokaiselle työntekijälle työpiste omassa huoneessa

Yhteiskäyttöiset työtilat ja neukkarit

Joustava sopimus, lisäkäyttäjät tai työhuoneet tarpeen mukaan

260 € / kk / hlö
Varaa tutustuminen

Joustava monipaikkainen ratkaisu

10-50 hengen tiimit ympäri Suomen

Räätälöimme yli 10 hengen ratkaisut tilanteen mukaan. Maksat käyttäjien määrän ja heidän työkuvasta tulevien tarpeiden mukaan. Yhä useampi yritys toimii siten, että toimistolla on vain muutama henkilö. Loput tulevat paikalle tapaamisiin tai yhteisiin projekti- ja tiimipalavereihin muutaman kerran kuussa. Crazy Town Tampere on auttanut useita pörssiyhtiöitä laajentamaan kaupunkiin.

Kysy lisää

Joustava ja kustannustehokas toimistotila Tampereen keskustassa

Tilaa työskentelyyn ja tapaamisiin

Monipuoliset toimitilat Tampereen keskustassa sisältävät 7 neuvotteluhuonetta, puhelinkoppeja, tapahtumatilan 50-100 hengelle ja paljon yhteiskäyttöistä työtilaa. Tilat on suunniteltu joustavaksi, ja ne sopivat niin pienille kuin suurillekin yrityksille. Jäsenistöön kuuluu yksinyrittäjiä, startupeja, pk-yrityksiä ja pörssiyhtiöitä. Olemme myös erittäin kustannustehokas vaihtoehto verrattuna perinteiseen toimistoon, sillä ratkaisumme voi olla jopa 50% halvempi.

Merkityksellisiä kohtaamisia

Tampereen kasvuyritysten ja yrittäjäpersoonien seura

Yli 80 yrityksen joukosta löydät lukuisia Suomen johtavia kasvuyrityksiä, eri alojen huippuosaajia sekä pörssiyhtiöiden paikallisia tiimejä. Crazy Town toimii yhteistyössä Business Tampereen, Tampereen yliopiston ja muiden yrityskehittäjien kanssa.  Nämä verkostot ovat myös jäsenten käytettävissä.

Hyödynnä koulutukset ja kasvupavelut

Uudista liiketoimintaa

Jäsenenä voit helposti hyödyntää Crazy Townin koulutusohjelmat ja erilaiset matchmaking palvelut. Kehitä uusia tuotteita ja palveluita, löydä osaajia tai hanki rahoitusta. Avaamme ovet sinulle Suomessa ja maailmalla.

Lataa toimitilamme infopaketti

Lataa tietopakettimme Tampereen CT:stä

Download

Tulevat tapahtumat

Katso kaikki
Yhteisömanagerimme ja tiimimme on aina valmis auttamaan

Varaa aika tapaamiselle tai ota yhteyttä

Lähettämällä tämän lomakkeen osoitat antavasi markkinointiluvan ja hyväksyt tietosuojaselosteemme.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Timo Lahti

Sales Manager, Tampere