Tampereen toimitilat

Tampereen upeimmat toimitilat rautatieaseman vieressä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Toimitilavuokraan kuuluu ilmaiset neuvotteluhuoneet, kahvi, netti ja siivous sekä lisämaksusta tulostus. Voit vuokrata oman työhuoneen, jakaa sen toisen yrittäjän kanssa tai ottaa kevyen mallin jäsenyyden, jolloin voit työskennellä yhteisissä tiloissamme. Kaikkiin jäsenyyksiimme kuuluu oikeus käyttää kaikkien Crazy Town -paikkakuntien kohteita.

Tilan lisäksi saat koko Suomen laajuisen ison yhteisön tukemaan yrityksesi kasvua. Meillä noin 80 % jäsenistämme tekee kaupallista yhteistyötä. Crazy Townin verkostossa sinulla on mahdollisuus kasvaa. Järjestämme myös satoja tapahtumia ja koulutustilaisuuksia.

Timo Lahti

Sales Manager, Tampere
Varaa tapaaminen

Loistava sijainti Tampereen rautatieaseman vieressä

Toimitilaa työskentelyyn, yhteiskehittämiseen ja vuorovaikutukseen

Tarjoamme käyttöösi useita neukkareita, puhelinkoppeja ja koulutustiloja 50-200 hengelle. Näiden lisäksi sinulla on mahdollisuus verkostoitua nykyisten jäsentemme kanssa, joihin kuuluu mm. yksinyrittäjiä, pk-yrityksiä, startup-yrityksiä ja globaaleita pörssiyhtiöitä.

Crazy Townin toimitilaratkaisu on loistava vaihtoehto, jos etsit kustannustehokasta toimistoa. Meidän palvelumme voi olla jopa 50 % halvempi kuin oma toimisto, sillä Crazy Town -jäsenyyteen sisältyy kaikki toimistopalvelut ja hallinnointi on helppoa. Sopimuksemme joustaa suuntaan tai toiseen.

Työtila ja jäsenyys

Jäsenyys

Työskentele vapaasti yhteisissä toimitiloissa vaikka kellon ympäri, käytä neuvotteluhuoneita ja hyödynnä koko Crazy Town -verkosto. Ei takuumaksua, yhden kuukauden irtisanomisaika. Voit myös lisätä muita käyttäjiä alennettuun hintaan.

Joustava sopimus

Yhteiskäyttöiset työtilat ja neukkarit

Crazy Town -tilat 24/7

Yhteisö ja sen tuoma tuki

Ilmainen kahvi, siivous ja verkkoyhteys

Alk.
220 /kk
Varaa tutustuminen

Jäsenyys + Jaettu työhuone

Valmiiksi kalustettu jaettu työhuone toisen yrittäjän kanssa. Voit myös työskennellä yhteisissä toimitiloissa vaikka kellon ympäri, käyttää neuvotteluhuoneita ja hyödyntää koko Crazy Town -verkoston. Kahden kuukauden takuuvuokra, kolmen kuukauden irtisanomisaika. Voit myös lisätä muita käyttäjiä alennettuun hintaan. Hinnat alv. 0 %.

Joustava sopimus

Yhteiskäyttöiset työtilat ja neukkarit

Crazy Town -tilat 24/7

Yhteisö ja sen tuoma tuki

Ilmainen kahvi, siivous ja verkkoyhteys

Oma varusteltu työhuone itsellesi tai tiimillesi

Alk.
380 /kk
Varaa tutustuminen

Jäsenyys + Oma työhuone

Valmiiksi kalustettu työhuone. Voit myös työskennellä yhteisissä toimistotiloissa vaikka kellon ympäri, käyttää neuvotteluhuoneita ja hyödyntää koko Crazy Town -verkoston. Kahden kuukauden takuuvuokra, kolmen kuukauden irtisanomisaika. Voit myös lisätä muita käyttäjiä alennettuun hintaan. Voimme lisäksi räätälöidä tiimillesi sopivan paketin, mikäli teillä on tarve isolle tiimille monipaikkaisesti usealla paikkakunnalla. Maksat vain käyttäjien mukaan. Hinnat alv. 0 %.

Joustava sopimus

Yhteiskäyttöiset työtilat ja neukkarit

Crazy Town -tilat 24/7

Yhteisö ja sen tuoma tuki

Ilmainen kahvi, siivous ja verkkoyhteys

Oma varusteltu työhuone itsellesi tai tiimillesi

Alk.
780 /kk
Varaa tutustuminen
  • Toimistohuone tai avotyöpiste
  • Nopea netti, tulostus, kahvi ja siivous
  • Crazy Townin verkosto ja tuki
  • Koulutusmahdollisuudet
  • Aamukahvitilaisuudet
  • Kaikki Crazy Town -kohteet käytössäsi
Lataa toimitilamme infopaketti

Lataa tietopakettimme Tampereen CT:stä

Lataa tästä

Merkityksellisiä kohtaamisia.

Tampereen kasvuyritysten ja asiantuntijoiden seura

Olet osa sadan yrityksen yhteisöä, joka helpottaa uusille markkinoille laajentamisessa sekä osaajien rekrytoimisessa. Apunasi on Crazy Townin yhteisömanagerit ja muut kasvun asiantuntijat. Kasvata toimintaa nopeammin yhteisössä kuin yksin.

Yhteistyön, kasvun ja ideoiden yhteisö

Hyödynnä yhteisö kasvun ja uudistumisen apuna

Crazy Town kokoaa ihmiset tekemään yhteistyötä, kasvua ja uusia ratkaisuja yhdessä. Valtakunnalliseen yhteisöön lukeutuu satoja yrityksiä, rahoittajia ja innovaatiotoimijoita. Kaikki ovat jäsentemme käytössä.

Lue lisää yhteisöstämme

Tulevat tapahtumat

Katso kaikki
Yhteisömanagerimme ja tiimimme on aina valmis auttamaan

Varaa aika tapaamiselle tai ota yhteyttä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Nuppu Peltoniemi

Community Manager, Tampere

Timo Lahti

Sales Manager, Tampere