Joustavat ja modernit toimistotilat

Hait sitten joustavaa toimistotilaa, yhteisöä ja työkavereita tai apua kasvun tueksi olet tervetullut Crazy Townille! Yrityksesi toimialalla, koolla tai iällä ei ole väliä – meille voit aina tulla. Meihin luottavat freelancerit, yksinyrittäjät, mikroyritykset, startupit, pörssiyhtiöt sekä etätyötä tekevät. Toimistotilamme sijaitsevat Jyväskylässä, Tampereella, Porissa, Hämeenlinnassa, Lahdessa ja Haminassa.

Varaa tapaaminen
Saat tilat ja yhteisön käyttöön yhdellä joustavalla jäsenmaksulla. Käytä niin paljon kuin haluat! Hintoihin lisätään ALV.

Jäsenyydet

Jäsenyys

Työskentele vapaasti yhteisissä työtiloissa kellon ympäri. Käytä neuvotteluhuoneita ja hyödynnä koko Crazy Town -verkosto. Saat ison yrityksen hartiat vaikka olisit yksinyrittäjä. Ei takuumaksua, yhden kuukauden irtisanomisaika. Voit myös lisätä muita käyttäjiä alennettuun hintaan.

Kaikki Crazy Town -kaupungit 24/7

Yhteiskäyttöiset työtilat ja neukkarit

Joustava sopimus

Jäsenpalvelut ja apua kasvuun

Yhteisö ja sen tuoma tuki

Alk.
220 /kk
Varaa tutustuminen

Työhuone

Valmiiksi kalustettu työhuone tai useampia. Yhteiset työtilat ja yhteisön tuki kuuluvat pakettiin. Koska jäsenyyteen sisältyy kaikki tarvittava, tämä vaihtoehto voi olla jopa puolet halvempi kuin perinteinen toimisto. Joustavuudesta puhumattakaan.

Työhuone tai usempia

Kaikki Crazy Town -kaupungit 24/7

Yhteiskäyttöiset työtilat ja neukkarit

Joustava sopimus

Jäsenpalvelut ja apua kasvuun

Yhteisö ja sen tuoma tuki

Alk.
349 /kk
Varaa tutustuminen

Kasvava joukkue

Räätälöity 10 - 50 hengen jäsenyys monipaikkaisesti toimiville yrityksille, joilla tiimi useammalla paikkakunnalla ja halu kasvaa nopeasti. Maksat vain käyttäjien mukaan.

Läsnäolo usealla paikkakunnalla

Kaikki Crazy Town -kaupungit 24/7

Yhteiskäyttöiset työtilat ja neukkarit

Joustava sopimus

Jäsenpalvelut ja apua kasvuun

Yhteisö ja sen tuoma tuki

Tukea osaajien rekrytointiin ja laajentamiseen

Alk.
1885 /kk
Varaa tutustuminen
  • Tuhansia neliöitä varusteltua tilaa heti käytössä - toimistotiloja, neukkareita ja tapahtumatiloja
  • Hyvinvointia - työkavereita ja yritysten ammattillinen seura
  • Sopimus joustaa ylös- ja alaspäin
  • Olet hetkessä valtakunnallinen - Kaikki Crazy Town -kaupungit välittömästi käytössä
  • Satoja tapahtumia ja oppimisen paikkoja - kehitä osaamista
  • Helppo hallinnoida - kaikki sisältyy yhdelle laskulle
  • Yhteistyömahdollisuuksia - alihankkijat, mentorit ja asiakkaat saman katon alla
  • Apua osaajien rekrytointiin
  • Kasvupalvelut helposti hyödynnettävissä - kasvata ja uudista liiketoiminta

Asiakkaidemme kokemuksia

Janne Mönkkönen, Janne Mönkkönen
Pienen yrityksen edustajille täältä löytyy työkavereita ja työyhteisö, myös oman firman ulkopuolelta. Voi verkostoitua ja keskustella ihmisten kanssa niin paljon kuin haluaa ja ehtii. Verkostoitumisesta hyötyä jokapäiväisissä kohtaamisissa.

Janne Mönkkönen

Agmen Oy
Anne H, Anne Hämäläinen
CT:llä olo on laajentanut verkostojani ja avannut yhteistyön mahdollisuuksia. Yritykselleni se on yksi toimipiste lisää ja mahdollistaa asiakkaiden vastaanoton Jyväskylässä. Liikkuva jäsenyys toimii kaltaiselleni liikkuvalle yksinyrittäjälle erinomaisesti. Olen hyödyntänyt myös Tampereen Crazy Townia. Vaikka olen yksinyrittäjä, en ole yksin.

Anne Hämäläinen

Metsolanne
Ville Viljanmaa, Ville Viljanmaa
Olemme saaneet hyviä ystäviä ja uusia asiakkaita sekä huolettomuutta tilaratkaisuiden suhteen.

Ville Viljanmaa

Flashnode Oy

Sijaintimme

Jyväskylä

Joustavat toimitilat Jyväskylän keskustasta. Jäsenenä voit hyödyntää kaikkia Crazy Townin tiloja ympäri Suomen, sekä saat pääsyn laajaan asiantuntijaverkostoomme. Voit

Tutustu sijaintiin

Pori

Joustavat ja upeat toimitilat Porin keskustasta, josta on lyhyt kävelymatka kaikkialle. Toimitilan lisäksi meillä on upeita ihmisiä, jotka koostavat

Tutustu sijaintiin

Hamina

Tarjoamme upeat toimitilat Haminan keskustasta, jossa voit valita avotyöpisteen tai oman työhuoneen jopa 10 hengelle. Kaikissa toimitiloissamme on käytettävissä

Tutustu sijaintiin

Tampere

Upeat toimitilat rautatieaseman vieressä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tilan lisäksi saat samalla hinnalla ison yhteisön tukemaan yrityksesi kasvua. Järjestämme myös

Tutustu sijaintiin

Hämeenlinna

Upeat toimitilat Hämeenlinnan keskustasta. Sijaitsemme aivan kävelymatkan päässä juna-asemalta. Olemme myös osa kaupungin yrittäjyyden ja yritystoiminnan keskittymää PARKKI Business

Tutustu sijaintiin

Lahti

Joustavaa vuokrattavaa toimitilaa Lahden keskustasta Kulmalantalosta (Aleksanterinkatu 16). Tilan lisäksi saat tukea yrityksesi kasvuun ja kaiken mitä asiantuntijatyöhön tarvitaan.

Tutustu sijaintiin
Opi yhdessä, kulje pidemmälle.

Kehitä itseäsi ammatillisessa yhteisössä.

Jatkuva oppiminen, osaamisen yhdistely ja yhteistyötaidot ovat jokaisen yksilön, yrityksen ja seudun onnistumisen edellytys. Ammatilliset yhteisöt ovat paikkoja, joissa tämä onnistuu.

Lue lisää yhteisöstämme

Kukaan ei pärjää yksin

Matkani olisi jäänyt kesken aikoja sitten ilman verkostoja. Liityin muutama vuosi sitten Hämeenlinnan Crazy Towniin, jonka kautta tutustuin koodaajaan sekä markkinointiosaajaan. Kaikki toimivat omien yritystensä kautta.

Atte Salminen
Liikuttajat

Verkostojen arvot ymmärretään Jyväskylässä

Olen kokenut, että Jyväskylässä uusiin ihmisiin ja yhteydenottoihin suhtaudutaan positiivisesti ja avoimesti. Suurin osa kontaktoimistani yrityksistä on ollut avoimen utelias yhteistyölle ja tapaaminen on järjestynyt helposti. Crazy Town on mukava työskentely-ympäristö, jossa oma toimitila skaalautuu yrityksen kasvun mukana.

Hanna Puura
ArcticHR

Crazy Town mahdollistaa pienelle startup yrittäjälle ihan hirveästi!

Olen osallistunut useampiin Crazy Townin järjestämiin koulutuksiin, kehittänyt niissä omaa liiketoimintaa ja tehnyt kaupallista yhteistyötä muiden koulutuksiin osallistuneiden kanssa sekä Crazy Townin jäsenten kanssa.

Tommi Dahlroos
Knobbi Oy
Tervetuloa tutustumaan

Varaa aika tapaamiselle tai ota yhteyttä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.