Hämeenlinnan toimitilat

Vuokraa itsellesi upeat toimitilat Hämeenlinnan keskustasta Crazy Townilta! Sijaitsemme aivan kävelymatkan päässä juna-asemalta. Olemme myös osa kaupungin yrittäjyyden ja yritystoiminnan keskittymää PARKKI Business Parkkia, josta saat yhdessä Crazy Townin kanssa loistavan ponnahduslaudan yrityksesi kasvulle. Toimitilojen lisäksi saat samalla hinnalla kahvia, nopean netin, siivouksen, tulostuksen ja myös satoja tapahtumia ja koulutustilaisuuksia. Meillä voit tehdä töitä omassa työhuoneessasi tai naputella mukavissa yhteisissä työtiloissamme.

Eveliina Sorri

Community Manager, Hämeenlinna
Varaa tapaaminen

Hyvällä sijainnilla Hämeenlinnan keskustassa

Tilaa työskentelyyn, tapahtumiin ja palavereihin

Toimitilojen lisäksi meillä on neukkareita pieneen tai isompaan tapaamiseen, iso tapahtumatila noin 100 hengelle ja yhteinen keittiö. Hämeenlinnan jäsenistöön kuuluu mm. hyvinvointialan yrityksiä ja markkinoinnin ammattilaisia, joiden lisäksi saat tueksesi koko Suomen laajuisen Crazy Town -verkoston.

Voit vapaasti hyödyntää verkoston laajaa osaamista, kun tarvitset eri alan asiantuntijoita. CT-jäsenyyteen sisältyy kaikki toimistopalvelut, joten hallinnointi on helppoa. Kulurakenteemme on selkeä ja vaihtoehtomme voi olla jopa 50% halvempi kuin omien toimitilojen vuokraaminen perinteisellä tavalla. Crazy Town tarjoaa joustavan sopimuksen yrityksellesi.

Jäsenyys ja toimitilat

Jäsenyys

Työskentele vapaasti yhteisissä toimitiloissa vaikka kellon ympäri, käytä neuvotteluhuoneita ja hyödynnä koko Crazy Town -verkosto. Ei takuumaksua, yhden kuukauden irtisanomisaika. Voit myös lisätä muita käyttäjiä alennettuun hintaan. Hinnat alv. 0 %.

Joustava sopimus

Yhteiskäyttöiset työtilat ja neukkarit

Crazy Town -tilat 24/7

Yhteisö ja sen tuoma tuki

Ilmainen kahvi, siivous ja verkkoyhteys

Alk.
220 /kk
Varaa tutustuminen

Jäsenyys + Jaettu työhuone

Valmiiksi kalustettu jaettu työhuone toisen yrittäjän kanssa. Voit myös työskennellä yhteisissä toimistotiloissa vaikka kellon ympäri, käyttää neuvotteluhuoneita ja hyödyntää koko Crazy Town -verkoston. Kahden kuukauden takuuvuokra, kolmen kuukauden irtisanomisaika. Voit myös lisätä liikkuvia käyttäjiä alennettuun hintaan. Hinnat alv. 0 %.

Joustava sopimus

Yhteiskäyttöiset työtilat ja neukkarit

Crazy Town -tilat 24/7

Yhteisö ja sen tuoma tuki

Ilmainen kahvi, siivous ja verkkoyhteys

Jaettu varusteltu työhuone

Alk.
380 /kk
Varaa tutustuminen

Jäsenyys + Oma työhuone

Valmiiksi kalustettu työhuone. Voit myös työskennellä yhteisissä toimistotiloissa vaikka kellon ympäri, käyttää neuvotteluhuoneita ja hyödyntää koko Crazy Town -verkoston. Kahden kuukauden takuuvuokra, kolmen kuukauden irtisanomisaika. Voit myös lisätä muita käyttäjiä alennettuun hintaan. Voimme lisäksi räätälöidä tiimillesi sopivan paketin, mikäli teillä on tarve isolle tiimille monipaikkaisesti usealla paikkakunnalla. Maksat vain käyttäjien mukaan. Hinnat alv. 0 %.

Joustava sopimus

Yhteiskäyttöiset työtilat ja neukkarit

Crazy Town -tilat 24/7

Yhteisö ja sen tuoma tuki

Ilmainen kahvi, siivous ja verkkoyhteys

Oma varusteltu työhuone itsellesi tai tiimillesi

Alk.
780 /kk
Varaa tutustuminen
  • Toimistohuone tai avotyöpiste
  • Nopea netti, tulostus, kahvi ja siivous
  • Crazy Townin verkosto ja tuki
  • Koulutusmahdollisuudet
  • Aamukahvitilaisuudet
  • Kaikki Crazy Town -kohteet käytössäsi
Lataa työtilojemme infopaketti

Lataa tietopakettimme Hämeenlinnan CT:stä

Lataa tästä

Merkityksellisiä kohtaamisia.

Hämeenlinnan kasvuyritysten ja asiantuntijoiden seura

Olet osa sadan yrityksen yhteisöä, joka helpottaa uusille markkinoille laajentamisessa sekä osaajien rekrytoimisessa. Apunasi on Crazy Townin yhteisömanagerit ja muut kasvun asiantuntijat. Kasvata toimintaa nopeammin kuin yksin.

Hyödynnä yhteisö kasvun ja uudistumisen apuna

Yhteistyön, kasvun ja ideoiden yhteisö

Crazy Town kokoaa ihmiset tekemään yhteistyötä, kasvua ja uusia ratkaisuja yhdessä. Valtakunnalliseen yhteisöön lukeutuu satoja yrityksiä, rahoittajia ja innovaatiotoimijoita. Kaikki ovat jäsentemme käytössä.

Lue lisää yhteisöstämme

Tulevat tapahtumat

Katso kaikki
Yhteisömanagerimme ja tiimimme on aina valmis auttamaan

Varaa aika tapaamiselle tai ota yhteyttä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Eveliina Sorri

Community Manager, Hämeenlinna

Jenna Kankaanpää

Community Expert