Hämeenlinnan toimitilat

Joustavaa toimitilaa Hämeenlinnan keskustasta kävelykadun varrelta. Paikallinen Crazy Town on osa kaupungin yrittäjyyden ja yritystoiminnan keskittymää PARKKI Business Parkkia, josta saat yhdessä meidän kanssa loistavan ponnahduslaudan yrityksesi kasvulle. Pakettiin sisältyy neuvotteluhuoneiden käyttö, nopea netti, kahvi ja siivous. Voit myös käyttää kaikkia Crazy Townin tiloja ympäri Suomen.

Tilan lisäksi saat yhteisön avun sekä tukea yrityksesi kasvuun. Hyödynnä satojen asiantuntijoiden osaaminen, yhteistyökumppanuudet ja mielenkiintoiset ohjelmat. Sovi tutustuminen, niin kerrotaan lisää.

Eveliina Sorri

Community Manager, Hämeenlinna
Varaa tapaaminen

Jäsenyydet

Saat palvelut käyttöön yhdellä joustavalla jäsenmaksulla. Kaikkiin vaihtoehtoihin sisältyy Crazy Town kaupunkien yhteiskäyttöisten tilojen käyttö 24/7, neukkarit ja kasvussa auttavat yhteisöpalvelut. Hintoihin lisätään ALV.

1 henkilö

Työskentele yhteisissä työtiloissa tai omalta pöytäpaikalta käsin. Hyödynnä koko Crazy Town -verkosto. Saat ison yrityksen hartiat vaikka olisit yksinyrittäjä.

Yhteiskäyttöiset työtilat ja neukkarit

Joustava sopimus ja apua kasvuun

Lisäkäyttäjät 185 € / kk

Oma työpöytä 380 € / kk

225 €/kk
Varaa tutustuminen

2-10 henkilöä, osalla oma työpiste

Tiimin jäsenet ovat harvoin kaikki samaan aikaan paikan päällä. Työhuone kannattaakin usein valita siten, että vain osalla on oma työpiste. Yhteiset tilat ovat aina käytettävissä. Hintaesimerkki 8 hengen osalta.

Oma työhuone tai useampia

Yhteiskäyttöiset työtilat ja neukkarit

Joustava sopimus, lisäkäyttäjät tai työhuoneet tarpeen mukaan

225 € / kk per hlö
Varaa tutustuminen

2-10 henkilöä, jokaisella oma työpiste

Jos haluat jokaiselle työntekijälle oman työpisteen meillä on tarjolla eri kokoisia kalustettuja työhuoneita. Tämä vaihtoehto voi olla jopa puolet halvempi kuin perinteinen toimisto. Joustavuudesta puhumattakaan. Hintaesimerkki 8 hengen osalta.

Jokaiselle työntekijälle työpiste omassa huoneessa

Yhteiskäyttöiset

Joustava sopimus, lisäkäyttäjät tai työhuoneet tarpeen mukaan

265 € / kk per hlö
Varaa tutustuminen

Joustava monipaikkainen ratkaisu

10-50 hengen tiimit ympäri Suomen

Räätälöimme yli 10 hengen ratkaisut tilanteen mukaan. Maksat käyttäjien määrän ja heidän työkuvasta tulevien tarpeiden mukaan. Yhä useampi yritys toimii siten, että toimistolla on vain muutama henkilö. Loput tulevat paikalle tapaamisiin tai yhteisiin projekti- ja tiimipalavereihin muutaman kerran kuussa.

Kerro tarpeistasi

Hyvällä sijainnilla Hämeenlinnan keskustassa

Tilaa työskentelyyn ja tapaamisiin

Toimitilojen lisäksi meillä on neukkareita pieneen tai isompaan tapaamiseen, iso tapahtumatila noin 80 hengelle ja yhteinen keittiö. CT-jäsenyyteen sisältyy kaikki toimistopalvelut, joten hallinnointi on helppoa. Saatamme olla jopa 50% halvempi kuin omien toimitilojen vuokraaminen perinteisellä tavalla. Useat yritykset ovat tarjonneet Hämeenlinnasta kodin paikallisille työntekijöille.

Merkityksellisiä kohtaamisia.

Hämeenlinnan kasvuyritysten ja yrityskehittäjien seura

Hämeenlinnan jäsenistöön kuuluu monipuolinen joukko hyvinvointialan yrityksiä, markkinoinnin ammattilaisia, HR-asiantuntijoita ja digikehittäjiä. Lisäksi likipitäen kaikki kaupungin yrityspalvelut ja -koulutukset löytyvät täältä, sillä olemme osa laajempaa PARKKI Busienss Parkkia. Saat tueksi myös koko Suomen laajuisen Crazy Town -verkoston. Kasvata liiketoimintaa nopeammin muiden kanssa kuin yksin.

Uudista liiketoimintaa

Hyödynnä koulutukset ja kasvupavelut

Jäsenenä voit helposti hyödyntää Crazy Townin koulutusohjelmat ja erilaiset matchmaking palvelut. Kehitä uusia tuotteita ja palveluita, löydä osaajia tai hanki rahoitusta. Hämeenlinnan paikalliset kasvuohjelmat, kuten Linnan Business Turnajaiset, järjestetään meillä. Avaamme ovet sinulle myös Suomessa ja maailmalla.

Lataa työtilojemme infopaketti

Lataa tietopaketti Hämeenlinnan CT:stä

Lataa tästä

Tulevat tapahtumat

Katso kaikki
Yhteisömanagerimme ja tiimimme on aina valmis auttamaan

Varaa aika tapaamiselle tai ota yhteyttä

Lähettämällä tämän lomakkeen osoitat antavasi markkinointiluvan ja hyväksyt tietosuojaselosteemme.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Eveliina Sorri

Community Manager, Hämeenlinna