Sosiaalisen median ammattilainen Hanna Takala (Zento) toimii aamun asiantuntijana. Hanna on touhunnut sosiaalisen median parissa jo ennen kuin sitä alettiin kutsua sosiaaliseksi mediaksi. Hanna valmentaa ihmisiä tuomaan omaa tai yrityksen brändiä esiin somessa, ratkaisee ongelmia ja miettii, mikä tekee kenestäkin kiehtovan – ja auttaa ihmisiä viestimään sen paremmin.

Näillä aamukahveilla keskitytään kuitenkin siihen, miten saat kasvatettua omaa verkostoasi somessa? Miten saat verkostoosi juuri ne oikeat tyypit ja missä ne liikkuu? Mitä hyötyjä sinulle on suuresta verkostosta sosiaalisessa mediassa? Keskitymme pääasiassa Twitteriin ja LinkedIniin, mutta saatetaan sivuta muitakin.

Hanna Takala toimii kouluttajana ja valmentajana Zento Oy:ssä. Zento on viestinnän ja sisältötuotannon asiantuntijayritys. Tyypillisin palvelu, jota asiakkaat heiltä tilaavat on sosiaalisen median koulutus. Zento auttaa asiakkaita suunnittelemaan kokonaisvaltaisesti viestintää ja viestimään somessa sekä verkkosivuilla organisaationa tai asiantuntijana. Zento auttaa myös tuottamaan sisältöä, joka vetää puoleensa ne oikeat kohderyhmät.

AIKA: 22.11.2019, klo 9-10

PAIKKA: Crazy Town Pori, Rautatienpuistokatu 7, Pori

LISÄTIETOA: Kati Fager, kati.fager@crazytown.fi, 040 5769 010

ILMOITTAUDU MUKAAN: