Terminä ammattijärjestäjä on vielä suhteellisen tuore, eikä se välttämättä herätä monessakaan ihmisessä ahaa-elämyksiä, mutta ideahan on sangen yksinkertainen: laitetaan asiat järjestykseen. Asia voi olla työpaikan varasto, oma koti tai jopa elämäkin. Yhtä kaikki – Crazy Town Jyväskylän varasto sai huutia, kun ammattijärjestäjä Huushollaaja kävi meillä pyörähtämässä.

Jyväskylän kohteessa on useampi varasto, jotka ovat toimineet lähinnä ylimääräisten asioiden ja esineiden kaatopaikkana. Töissä harvoin tulee hetkiä, kun ehtisi keskittyä varaston siivoukseen tai järjestelyyn, joten se on jäänyt muiden hommien jalkoihin. Työntekijä toisensa jälkeen käy vuoronperään varastoissa kiroilemassa, kun mitään ei tahdo löytyä. Kuulostaa varmaan tutulta?

Avuksemme saapunut Huushollaaja saapui paikalle selkeä visio mielessään, ja kuten kuvasta näkyy, työnsarka oli melkoinen.

Aikansa Huushollaajan touhuttua varaston parissa muutos oli melkoinen. Helpottaa Crazy Townin varastokaaosta, jotta etsivä löytää tavarat jatkossa paremmin.

Huushollaajan palveluita voi hyödyntää sekä yritysten että kuluttajienkin järjestyshaasteisiin. @huushollaaja-tililtä voi käydä katsomassa muita toteutettuja projekteja.

Tällä hetkellä huushollauspalvelut -50% hinnoittelulla. Alennushinta kuluttajille 32,50€/h sis. alv. Ammattijärjestäjän palvelut ovat kotivähennyskelpoisia. Häneen voi olla yhteydessä kaikenlaisissa järjestyshaasteisiin liittyvissä asioissa.

Yhteyden häneen saat suoraan sähköpostilla huushollaaja@gmail.com