Tampereen yhteisömanagerimme Nuppu Peltoniemi kertoo ajatuksiaan yhteisön ja kohtaamisten merkityksestä. 

Mietittäessä hyvinvointia ja onnellisuutta, sosiaalisten kontaktien ja suhteiden laatu on arvotettu jopa korkeammalle ja arvokkaammaksi tekijäksi kuin ravinto tai liikunta. Ihmettelin aluksi asiaa, mutta tulin lopulta samaan lopputulokseen. Se on on myös oma kokemukseni. Työ vastaa todella isoa osa-aluetta arjen ajan käytössä. Mikäli työyhteisö pystyy tarjoamaan meille sosiaalista pääomaa, joka edistää myös meidän hyvinvointia, ovat mahdollisuudet valtaisat. Henkilökohtaisen, yksilöllisen kokemuksen lisäksi, on mahdollisuus kehittyä myös ammatillisesti muiden kanssa. 

Crazy Townilla on lukematon määrä viikottaisia tapahtumia ja kaikkien Crazy Town kaupunkien tapahtuma, tilat ja neukkarit ovat jokaisen jäsenemme hyödynnettävissä. On siis iso mahdollisuus kehittää omaan toimintaa ja osaamista Crazy Town -kaupunkeihin näiden tapahtumien kautta.

Crazy Town Tampere Siipi Nuppu ja Silja kuvaaja Annika Kartano

Mikä omassa työssäni on ihanan yllätyksellistä, on se, ettei koskaan tiedä mihin nämä kohtaamiset ihmisten kesken johtaa. Se, että saat vaikkapa “vain” lounasseuraa, ei ole lainkaan vähäpätöistä. Se on piristysruiske arkiviikon, joka mahdollistaa vaikkapa oman osaamisen kehittämisen, omaa ammattitaitoa tai kenties löydätkin lounasseurastasi uuden yhtiökumppanin, asiakkaan, rahoittajan, mitä oletkaan etsinyt. Kaikki lähtee siitä, että tutustumme toisiimme, osallistutaan Crazy Townin luomiin matalan kynnyksen tapahtumiin tai koulutusohjelmiin, joita tarjotaan yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa. 

Olet tervetullut tutustumaan meidän yhteisöön, katsomaan oisko tää paikka just sulle.

Terveisin,

Nuppu, Tampereen Crazy Townin yhteisömanageri