CoWorking people -juttusarja esittelee Crazy Townin jäsenyrityksiä.

Suomen Yrittäjäopisto (SYO) on valtakunnallinen aikuiskouluttaja ja Suomen suurin yrittäjätutkintojen järjestäjä. Kaikesta opetuksestamme yli 70 % on verkko-opetusta. Tutkintokoulutuksen lisäksi järjestämme työvoimakoulutusta, toteutamme kehittämishankkeita ja räätälöimme jatkuvasti uusia koulutustuotteita yritysten ja niiden henkilöstön osaamisen kehittämiseksi.

Suomen Yrittäjäopisto on Hämeenlinnan Crazy Townin pitkäaikaisimpia jäseniä

Suomen Yrittäjäopisto on ollut Crazy Town Hämeenlinnan jäsenenä alusta lähtien. Yrittäjäopiston kiinteät toimipisteet sijaitsevat Kauhavalla, Seinäjoella, Teuvalla ja Hämeenlinnassa. Toimitiloja on myös Tampereella ja Turussa. Digitaalisten työ- ja viestintävälineiden ansiosta voimme tehdä etätöitä eri puolelta Suomea. Meille on kuitenkin ensiarvoisen tärkeää olla lähellä asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme. 

Nykyiset tilat Hämeenlinnassa Parkki Business Parkissa ja Crazy Town-yhteisö laajentavat omaa työyhteisöä ja tuovat verkostot ja yhteistyökumppanit lähelle. Parkissa järjestettävät tapahtumat luovat lisäarvoa ja auttavat sekä asiakkaitamme että henkilöstöämme kehittämään osaamistaan. 

Hämeenlinnan Crazy Townilla työskentelevät Johanna Kokkomäki, Milja Pohjamo ja Ulla Haukijärvi

Great place to work!

Suomen Yrittäjäopisto on juuri saanut Great Place to Work® -sertifioinnin tunnustuksena erinomaisesta työntekijäkokemuksesta ja luottamukseen perustuvasta yrityskulttuurista. Olemme saaneet paljon uusia työkavereita, kun kehittämishankkeita on tullut lisää ja koulutustoiminta laajentunut.

Haluamme tarjota vaikuttavia palveluita, joiden keskiössä on asiakas. Suomen Yrittäjäopisto pyrkii vahvistamaan asemaansa johtavana yrittäjyyskouluttajana ja panostaa brändin rakentamiseen ja tunnettuuden kasvuun. Jäsenyys Crazy Town-yhteisössä on yksi keino kohti näitä tavoitteita.  

Olemme apuna Crazy Townin muille jäsenille silloin, kun haluat kehittää yritystäsi, yrityksesi henkilökuntaa, johtamis- tai yritysneuvontaosaamistasi. Tarjoamme myös erilaisia palveluita räätälöitynä yrityksen tarpeisiin.

Useammastakin yhteisestä tapahtumasta on lämpimät ja hymyn huulille tuovat muistot! Crazy Town-yhteisössä on mahtavaa yhteistä draivia, välillä sopivasti hulluttelua ja kaiken perustana vahva asiantuntemus. 

Ota yhteyttä

Suomen Yrittäjäopisto

Johanna Kokkomäki/ johanna.kokkomaki@syo.fi / 040 768 5404