MILLOIN: pe 12.1.2018 klo 09:00 – 10:00

MISSÄ: Crazy Town Tampere, Rautatienkatu 21 B

”Jokaisen merkittävän havainnon tulee lähteä ihmisestä itsestään.” 

Uskallus on kykyä voittaa pelkonsa toimissa, joko tietoisesti tai alitajuisesti, sitä, ettei anna epäonnistumisen pelon estää ottamasta niitä riskejä, joita toiminta eteenpäin menemiseksi vaatii. Olisi uskallettava tehdä sitä, mihin uskoo ja mitä oman idean kehittäminen vaatii. Epäonnistumisen riski ei katoa niin kauan kuin kehitystä tehdään, ja siksi se tulisi hyväksyä osaksi prosessia.

Mitkä ovat rohkeuden aineksia – ovatko uskallus, pelko ja kokeileminen sen osia vai jokin muu? Tule mukaan keskustelemaan, sparraamaan toisia ja kohottamaan rohkeuden teemaa aamukahville, jossa Jaana Villanen tarjoaa innostavaa ohjattua ja osallistavaa puhetta ja ajatuksia aiheesta.

Alustajana Jaana Villanen: 

Jaana Villanen on toiminut useita vuosia yrityskoulutusten parissa, toimien sekä kehittäjänä, konsulttina että kouluttajana yrityksille. Jaana Villasella on vahva osaaminen yrityksien tuotteistuksesta, immateriaalioikeuksista, brändäämisestä ja projektijohtamisesta.

Erilaiset kehitystehtävät, joita Jaana Villanen on toteuttanut, ovat koskeneet sekä markkinointia että organisaation muutosjohtamista. Lisäksi hän toimii aktiivisesti eri verkostoissa ja toimii kolumnistina ammattilehdissä ja kirjoittaa parhaillaan ensimmäistä tietokirjaansa. Villanen on laajalti kiitosta saanut, kokenut ja kysytty työpajojen moderaattori.

Kaikki mukanaolijat saavat Jaana Villasen kirjoittaman Rohkeuden kaava-aineiset pdf:n itselleen tilasuuden päätteeksi käyttöönsä, rohkeuden työstämiseen.Tilaisuuden tarjoaa DigiMaMa ry ja Crazy Town

”Mahdollisuudet ja ideat eivät kuljeksi ympäriinsä. Sinun täytyy tuottaa niitä.” – Edward de Bono

Ilmoittaudu: