Ensimmäiset CT Hämeenlinnan jäsenet ovat tehneet sopimukset!

Osaaminen kuten tapahtumatuotanto, digitaaliset ratkaisut, myynti, markkinointi ja viestintä sekä erinäinen liiketoiminnan konsultointi ovat erityisesti olleet tapetilla. Niistä myös toivotaan kumppaeita.

Mainitut syyt kokeilla CT:tä:
– Kumppaniverkosto ja alihankkijat
– Työkaverit
– Yhteisö, jossa oppia toisilta
– Vaihtoehto kotitoimistolle, jotta arki ja työ erottuvat

Lokakuun ajan Hämeenlinnan yhteisö toimii pop-up -hengessä. Lisäksi työn alla on yhteistyö paikallisten oppilaitosten kanssa.

 

Elina Ruuskanen vastaa, että CT Hämeenlinna toimii

CT:llä Elina huolehtii Hämeenlinnan jäsenasioista. Häneltä voi kysyä kaikista käytännön asioista, jotka liittyvät Verkatehtaan yhteyteen kehkeytyvän yhteisöön ja tilaan. Silloin, kun Elina ei hoida Crazy Townin asioita hän keikkailee juontajana ja PR- henkilönä ympäri Suomen. Elinan oma yritys MAIKKI välittääkin juontajia ja messuedustajia.

Elinan LinkedIn-profiili: https://fi.linkedin.com/in/elina-ruuskanen-92895317

Puhelin: 040 757 1711

Email: elina.ruuskanen@crazytown.fi

 

CT Hämeenlinnan tapahtumat

CT Hämeenlinna järjestää kaikille kiinnostuneille avoimet aamukahvit joka perjantai klo 9-10 lokakuun loppuun asti. Kukin tilaisuus tuo esiin mielenkiintoisen aiheen käsiteltäväksi. Hae tietoa, vaihda kokemuksia sekä tapaa muita CT Hämeenlinnasta kiinnostuneita jäseniä sekä kumppaneita.

Seuraavana vuorossa pe 30.9. klo 9-10: Miten visio, missio ja arvot tulisi näkyä tuotteessa? / Jaana Villanen.

Esimerkiksi pe 23.9. aamukahveilla keskusteltiin videon ja liikkuvan kuvan hyödyntämisestä CT Jyväskylän jäsenen Hanna Liimataisen (Siliä Oy) alustamana. Hän kannusti pk-yrityksiä kokeilemaan videon käyttöä alkuun esimerkiksi tiedottamisessa tai tarjousten yhteydessä. Videokuva on suosituimpia sisältöjä sosiaalisesta mediasta riippumatta. Yksittäisen klipin keston tulisi olla napakka 1-2 minuuttia. Oma persoona kannattaa laittaa peliin ja sen esiin tuomiseen video toimii hyvin.

Katso täältä syys-lokakuun tapahtumakalenteri.