Apua uuden luomiseen

Asiakkaitamme ovat sekä yksityiset että julkiset tahot Suomessa ja Euroopassa. Vuosien varrella olemme keränneet kymmeniä miljoonia rahoitusta, luoneet satoja työpaikkoja sekä kouluttaneet tuhansia asiantuntijoita.

Työkaluina toimivat vuorovaikutteiset matchmaking-tapahtumat, ideakilpailut, hackathonit sekä monipuoliset koulutusohjelmat.

Kysy lisää!

Yritysten kasvu

Yritysten kasvua edistävät koulutukset ja palvelut.
Lue lisää

Yhteisöjen rakentaminen

Hyödynnä Crazy Townin yli 20-vuotinen kokemus yhteisöjen rakentamisesta, operoinnista sekä yhteisöammattilaisten kouluttamisesta.
Lue lisää

Ekosysteemit ja elinvoima

Tuo ihmiset yhteen luomaan uutta! Toteutamme erilaiset ideakilpailut, hackathonit ja työpajat.
Lue lisää

Koulutus- ja kiihdyttämöohjelmat

Toteutamme valmennusohjelmia yrityksille, jotka hakevat uutta suuntaa – uuden palvelun, tuotteen tai liiketoiminnan kasvun kautta. Ohjelmissamme opitaan käytännön kautta ja yhdessä muiden kanssa. Tuomme osallistujat yhteen verkostomme luotettavien asiantuntijoiden kanssa. Kaikki koulutuksen aikana tehtävä työ kehittää sinua ja yritystäsi.

Toteutamme myös räätälöityjä ohjelmia asiakkaille.

Yritysten kasvuohjelmia

Matchmaking ja yhteiskehittäminen

Järjestämme ohjatut työpajat ja prosessit, joissa luodaan tavoitteellisesti uutta, ratkotaan tarpeita tai muotoillaan yhteistyötä. Asiakkaitamme ovat olleet kasvuyritykset, pörssiyhtiöt, korkeakoulut ja yritysverkostot Suomessa ja Euroopassa.

Tuloksena:
– Korkeakouluosaajien matchmaking
– Startupien ja vakiintuneiden yritysten matchmaking
– Uudet yhteistyöprojektit
– Yritysten ja rahoittajien yhteentuominen

Kysy lisää

Laajenna uuteen kaupunkiin

Työmarkkinat ovat valtakunnalliset. Meidän avulla rekrytoit ympäri tekijöitä Suomen ja tarjoat heille tukikohdan läheltä kotia. Crazy Townin jäsenyyden avulla muutat kotikonttoristin täysmittaiseksi toimipisteeksi.

Yhdistämme sinut myös paikallisiin verkostoihin ja palveluihin. Paikallinen vetäjä ei jää yksin. Yhteisö ympärillä tukee tekijöiden veto- ja pitovoimaa. Myös oman työkulttuurin rakentuminen helpottuu. 

Hyödynnä jäsenyys

Yritystarinoita matkan varrelta

Yhteisömanageriakatemia

Yhteisömanageriakatemia on Crazy Townin käytännönläheinen koulutusohjelma kaikille, jotka rakentavat työssään erilaisia yhteisöjä ja verkostoja – tai toimivat aktiivisesti niiden kautta. Jaamme ohjelmassa 20 vuoden ajalta kertyneitä kokemuksia ja oppeja. Samalla kehität omaa yhteisöäsi sekä muodostat mielenkiintoisia verkostoja muiden osallistujien kanssa.

Yhteisöohjelmia

Räätälöity yhteisökoulutus

Tarvitseeko sinun yhteisösi tai ekosysteemisi enemmän yhteisöllistä otetta ja vuorovaikutusta? Yhteisömanageriakatemian sisällöt ovat myös räätälöitävissä omaan tarpeeseen. Olemme tehneet valmennusohjelmia elinvoimatoimijoille, korkeakouluille sekä yritysverkostoille.

Kysy lisää

Yhteisöllisten tilojen ja tilankäytön konsultointi

Meillä on Euroopan laajin kokemus yhteiskäyttöisten tilojen suunnittelusta ja käytännön operoinnista. Voimme auttaa mikäli pohdit oman coworking-tilan perustamista, liian suureksi jääneen tilan hyödyntämistä tai sinulla on halua tuoda tilaan yhteisöllisyyttä. Olemme myös konsultoineet useita korkeakouluja kampusten yritysyhteistyön saralla.

Kysy lisää

Tarinoita yhteisöjen rakentamisesta

Tarinoita ekosysteemien rakentamisesta

Kysy lisää, lähetä tarjouspyyntö tai varaa aika tapaamiselle

Ota yhteyttä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.