Kasvupalvelut

Crazy Townin Kasvupalvelut ovat ratkaisu yrityksen kasvun ja menestyksen edistämiseksi. Tarjoamme monipuolisen valikoiman palveluita, jotka tukevat erityisesti yrityksesi laajentumista ja strategisten tavoitteiden saavuttamista. Palvelumme keskittyvät muun muassa tuotteistamiseen, kokeilemalla kehittämiseen, markkinointiin ja myyntiin, kasvun tukemiseen ja resursointiin. Meillä on yli 20 vuoden kokemus yritysten auttamisesta kasvussa. Olemme tehneet useita projekteja niin julkiselle sektorille kuin suoraan yritysten kanssa. Crazy Town on mukana myös useammassa kansainvälisessä hankkeessa.

Tutustu Crazy Townin Kasvupalveluihin ja ota askel kohti yrityksesi tulevaisuutta jo tänään!

Kysy lisää!

Yritysten kasvu

Tutustu yritysten kasvua edistäviin kiihdyttämöihin ja koulutuksiin. Kasvata liiketoimintaasi avullamme ympäri Suomen.
Lue lisää

Yhteisöjen rakentaminen

Hyödynnä Crazy Townin yli 20-vuotinen kokemus yhteisöjen rakentamisesta, operoinnista sekä yhteisöammattilaisten kouluttamisesta.
Lue lisää

Ekosysteemit ja elinvoima

Tuo ihmiset yhteen luomaan uutta! Toteutamme erilaiset ideakilpailut, hackathonit ja työpajat.
Lue lisää

Osallistu alkavaan ohjelmaan tai räätälöidään teille sopiva palvelu

Kasvupalvelut on tarkoitettu kaikille yrityksen kehittämisestä kiinnostuneille sekä Crazy Town -yhteisön jäsenille. Palveluita voi hyödyntää kahdella tavalla: osallistumalla avoimeen koulutusohjelmaan tai tilaamalla räätälöidyn palvelun. Koulutusohjelmiamme ovat muun muassa Yhteisömanageriakatemia ja Finest Love -kasvuohjelma. Mikäli valmiista ohjelmistamme ei löydy sopivaa, voimme räätälöidä sopivan paketin, johon voi lukeutua tuotteistamista tai uusien kokeilujen suunnittelua.

Asiakkaitamme ovat sekä yksityisen että julkisen sektorin toimijat. Teemme Suomessa yhteistyötä muun muassa Hyrian, Ekamin, Aalto-yliopiston, Business Oulun, UEF:n ja 3AMK:n kanssa. Euroopassa olemme tehneet lukuisia hankkeita UIIN-verkoston (University industry innovation network) ja esimerkiksi Saksan valtion GIZ:n (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit) toimeksiannosta.

Avoimet koulutusohjelmat

Vauhdita yrityksen kasvua tai uudistumista avullamme

Kasvuohjelmissamme opitaan käytännönläheisesti vertaisoppien, verkostojen ja yhteisön avulla. Kaikki koulutuksen aikana tehtävä työ kehittää henkilökohtaista ja yrityksen kasvua. Löydä rahoitusta, osaajia, sparraajia ja kumppaneita – kytkemme mukaan korkean luottamuksen kumppanimme Suomesta ja maailmalta.

Tarjoamme apua ja asiantuntijuuttamme seuraavissa teemoissa:

  • Uuden palvelun, tuotteen tai yrityksen kehittäminen
  • Laajentaminen uuteen kaupunkiin ja verkostoihin
  • Osaajien rekrytointi ja yhteistyö korkeakoulujen kanssa

 

Lue lisää palvelusta

Yritystarinoita matkan varrelta

Maailma tarvitsee yhteisöammattilaisia!

Hoidettu ja hyvinpidelty yhteisö kasvaa, oppii yhdessä ja voi hyvin. Tällaisessa yhteisössä kukoistaa luottamus ja uusia alkuja sekä ideoita syntyy helposti. Opitaan kokeilemalla, innostutaan herkästi ja jaetaan tietoa. Tällainen yhteisö syntyy kuitenkin vain harvoin itsestään. Kukoistavan yhteisön puutarhurina toimii yhteisövetäjä.

Hyödynnä Crazy Townin yli 20-vuotinen kokemus yhteisöjen rakentamisesta, operoinnista sekä yhteisöammattilaisten kouluttamisesta

  • Yhteisömanageriakatemia – koulutusohjelma yhteisöammattilaisille
  • Räätälöity yhteisökoulutus juuri sinun yhteisösi tarpeisiin
  • Yhteisöjen, yhteisöllisten tilojen ja verkostojen konsultointi
Lue lisää palvelusta

Tarinoita yhteisöjen rakentamisesta

Ekosysteemit ja elinvoima

Meitä pyydetään usein avuksi, kun halutaan tuoda joukko ihmisiä yhteen tavoitteellisesti luomaan uutta. Tyypillisiä asiakkaitamme näissä paölveluissa ovat ekosysteemien puutarhurit kuten aluekehittäjät, hankkeet, verkostot, yhteisöt ja korkeakoulut. Suunnittelemme, tuotamme ja fasilitoimme erilaiset toimeksiannot. Kyse voi olla yhdestä työpajasta tai monivuotisesta projektista.

Lisää merkityksellisiä kohtaamisia – Tuo ihmiset yhteen luomaan uutta.

  • Hackathonit ja ideakilpailut uuden luomiseksi
  • Matchmaking-tilaisuudet yhteentuomiseksi
  • Innovaatioprojektit ja fasilitointi
Lue lisää palvelusta

Tarinoita ekosysteemien rakentamisesta

Varaa aika tapaamiselle tai kysy lisää.

Ota yhteyttä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.