Tupareita tammikuussa viettänyt Verkatehtaan Crazy Town Hämeenlinna on viime aikoina kasvattanut jäsenmäärää. Helmikuun aikana kirjavaan joukkoomme liittyivät mm. ohjelmoija Rami Heinisuo, web-kehittäjä Lisa-Marie Karvonen, toimistokalusteiden maahantuojaveljekset Anssi ja Atte Salminen sekä lasten, nuorten ja perheiden palveluihin erikoistunut Eveliina Selänpää.

Kasvun lisäksi poppoomme on saanut laajalti näkyvyyttä YLEltä jopa televisiossa asti, mutta myös uutisen muodossa verkkosivuilla. Lisäksi paikallinen vetäjä Elina Ruuskanen oli kertomassa Crazy Townin toiminnasta YLE Hämeen aamuradio-ohjelmassa.

 

Tähtitapahtumat

Hämeenlinna – edunvalvontaa ja kirjakeskustelua

Kuukauden ehdottomat tähtitapahtumat Hämeenlinnan CT:llä olivat oikeudellisen ennakoinnin asiantuntija Tiina Kuopanportin edunvalvontavaltuutusta ja hoitotahtoa koskeneet aamu- ja iltaluennot, joihin osallistui yhteensä lähes 150 ihmistä! Mahtava saavutus Tiinalta, ja tupa olikin eritoten aamulla tupaten täynnä. Tiinan toiminnasta voi lukea lisää osoitteessa www.airokansio.fi

Erityismaininnan ansaitsee yritysvalmentaja Jaana Villasen uuden kirjan, IMPOSSIBLE – Kehittäjän
asenteen, julkistamistilaisuus, joka tempaisi jokaisen osallistujan täysin mukaansa. Lisätietoja kirjasta täällä.

 

Kuukauden saavutukset

Crazy Town Hämeenlinnan helmikuun kiistaton kuningatar on Tiina Kuopanportti. Alle kuukauden aikana hän osallistui järjestämäämme myyntivalmennukseen, joka kirkasti hänen liikeideaansa aivan uudella tavalla tuoden tämän niin sanotusti seuraavalle tasolle. Valmennuksen jälkeen hän pitikin menestysluentonsa, jotka poikivat reilusti kauppaa hänen pussiinsa. Ikään kuin tämä ei olisi riittänyt, sai Tiina myös ajatuksen alkaa yhteistyöhön jäseniemme Diginörtin eli Lisa-Marie Karvosen ja Kiekuvan Paula Nummisen kanssa.

Nyt he suunnittelevat yhdessä Tiinalle verkkokurssia hänen valta-alaltaan, ja kysymys kuuluukin: onko tämän supernaisen voittokululle estettä tai edes hidastetta? Kaksi kertaa hänen onnistumisiaan juhlineena tiedämme, että on vain lyhyen ajan kysymys, milloin hänen seuraavan onnistumisensa aika on.

 

Tulevat tähtihetket

Mikä suomalaisten yrittäjien toiminnassa mahtaakaan takuta eniten? Aivan oikein, myyntihän se. Tilannetta korjataksemme järjestämme aika ajoin Crazy Townin Myyntipäivän, jolloin jäsenyrittäjämme ottavat leikkimielisen kilpailun hengessä puhelimen käteensä ja yrittävät muutaman tunnin ajan saada mahdollisimman paljon kauppaa sekä myös kontakteja. Paras pistehirmu tietenkin palkitaan!