HUOM: Koronavirustilanteen vuoksi siirrämme Grow Bigger 2 -tapahtuman myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan. Seuraathan tiedotustamme!

Lämpimin terveisin järjestäjätiimi
Fennia, Elo, Crazy Town, Satakunnan Yrittäjät sekä Honkajoen, Merikarvian, Nakkilan, Noormarkun ja Ulvilan Yrittäjät.

*****

Viime vuonna suosittu Grow Bigger tulee taas! Tapahtumassa 17.4.2020 Porin Crazy Townille saapuu puhumaan Heikki “Hese” Salmela sekä Pauliina Ruusuvuori.

”Hese” Salmela on erittäin harvoin tilaisuuksissa puhujana, mutta tällä kertaa avautuu itselleen erittäin tärkeästä teemasta, yritysvastuusta. Samalla tietysti kerrotaan yrittäjätarinaa, ja käänteitähän on riittänyt matkalla nakkikauppiaasta kansainvälisen monitoimialakonsernin johtoon.

Pauliina Ruusuvuoren puheenvuorossa aiheena on mielen hyvinvointi. Terveystalon työterveyspsykologina hän näkee teeman tärkeyden tämän päivän hektisessä työelämässä.

Virallisen osuuden lisäksi iltapalaa ja virvokkeita, yllätysesiintyjiä, verkostoitumista ja tutustumista Crazy Townin tiloihin! Ilmoittaudu nyt! Viime vuoden tapahtuma oli loppuunmyyty, joten toimi nopeasti: my.surveypal.com/GrowBigger2

Yhteistyössä Fennia, Elo, Crazy Town, Satakunnan Yrittäjät sekä Honkajoen, Merikarvian, Nakkilan, Noormarkun ja Ulvilan Yrittäjät.

Tervetuloa!

HUOM: Tapahtuma siirretään myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.

AIKA 17.4.2020 klo 18-22
PAIKKA Crazy Town Pori, Rautatienpuistokatu 7, Pori
LISÄTIETOA Kati Fager, kati.fager@crazytown.fi, 040 5769 010
FACEBOOK TAPAHTUMA https://www.facebook.com/events/860640377708190/