Tilaisuus alkaa Crazy Town Jyväskylän avoimilla aamukahveilla klo 9.00-10.00 ja jatkuu workshopeilla klo 10.15-11.15.

Paikka: Crazy Town Jyväskylä, Väinönkatu 9

Ilmoittaudu mukaan 24.9.2019 mennessä: https://forms.gle/1LKkouaXHHK6t99w7

Avoimien aamukahvien innostajana ja tapahtumapäivän pääpuhujana on luovan työn ja johtamisen moniottelija Juhani Risku.

Success Flow -aamupäivän järjestää Jyväskylän Nuorkauppakamari yhteistyössä Crazy Town Jyväskylän kanssa. Tapahtuma on maksuton.

 

PÄÄPUHUJAN JA WORKSHOPIEN ESITTELYT

Juhani Risku: Luovuuden lumous – konseptointi ja tiimin johtaminen

Juhani Risku on arkkitehti, akustikko ja muotoilija. Hän on työskennellyt Nokia Oyj:ssa käyttöliittymämuotoilijana ja Symbianin innovaatioportfolion managerina vuosina 2001-2009. Sittemmin Risku kirjoitti kirjan Nokian uudesta tulevaisuudesta otsikolla “Uusi Nokia – käsikirjoitus” ja Nokian itsenäisyyden ehdoista.

Vuonna 2010 Risku ehdotti 200 Nokia-johtajan ja 15 000 nokialaisen irtisanomista Nokian pelastamiseksi, mutta Nokia irtisanoi itse yli 60 000 nokialaista ja noin 3 200 johtajaansa vuonna 2014.

Tällä hetkellä Juhani Risku on tohtorikoulutettavana Jyväskylän yliopiston Startuplabissa aiheenaan Smart City ja luovuus. Tule aamukahveille inspiroitumaan ja kuulemaan lisää luovuudesta, konseptoinnista sekä innovatiivisen ja aikaansaavan tiimin johtamisesta.

Arkkitehtina Risku ei ole vielä tehnyt harjakattoisia taloja, vaan enemmänkin täysgraniittisia, puutaivutteisia ja kaarevia rakennuksia, joissa ikkunat ovat lasimaalauksia ja katto kuparia. Lisätietoja Juhanista: https://tinyurl.com/ja8rwzr  ja  https://tinyurl.com/y47y2j4w .

Linkit tieteelliseen kirjastoon:

– Uusi Nokia – käsikirjoitus 2010 Risku: https://tinyurl.com/yyayshsg ja https://uusinokia.livejournal.com/

– Nokia Rescue Booklet 2011 Risku: https://tinyurl.com/y5etsyvp

WORKSHOP-VAIHTOEHTO I: Sanna Kinnunen – Aivotyöläisen ajanhallinta

Tule nappamaan käyttöösi kiireiseenkin arkeen sopivat keinot tehokkaaseen ajanhallintaan. Luvassa on käytännönläheisiä vastauksia esimerkiksi seuraaviin kysymyksiin:

– Mitkä ovat aivotyöläisen tyypillisimmät aikavarkaat ja kuinka niistä päästään eroon?

– Miten pikarentoutuminen tapahtuu paineistetussa tilanteessa?

– Miten kiirekoukku vaihtuu mielenrauhaan?

Sanna Kinnunen on psykologi ja ekonomi, jonka erikoisalaa on tutkimusnäyttöön perustuvien keinojen käyttö hyvinvoinnin ja suorituskyvyn lisäämisessä. Sanna toimii stressin ja ajanhallinnan valmentajana yritys-, kunta- ja yhdistyssektoreilla sekä tekee väitöskirjaa työhyvinvoinnin kehittämisestä. Tutustu lisää Sannan valmennusteemoihin: https://www.zeneraattorit.fi/blogi/

WORKSHOP-VAIHTOEHTO II: Marja Heinistö ja Anu Manner – Find your Zest! -lautapelituokio

Löydä vahvuutesi työelämässä. Opi kertomaan millainen tyyppi sinä olet ja kerro muille supervoimistasi. Työelämäosaamisen tunnistaminen ja itsetuntemus auttavat sinua pääsemään tavoitteisiisi (työ)elämässä. Peli auttaa sinua ja tiimikaveritasi tutustumaan toisiinne pintaa syvemmältä, kertomaan persoonallisista vahvuuksista ja työkokemuksesta sekä unelmoimaan tulevaisuudesta. Luvassa dialogia ja lautapelien pelaamisen riemua.

Lautapelituokion vetäjinä toimivat Anu Manner ja Marja Heinistö. Lisätietoja Find Your Zest -lautapelistä www.zestmark.fi.

WORKSHOP-VAIHTOEHTO III: Heini Kannisto – Tiedolla kasvua – Mistä data ja mittarit?

Kuinka kääntää oma data voitoksi? Kuinka löydät juuri teille sopivat mittarit? Tukeeko olemassa olevat prosessit oikeanlaisen datan muodostumista? Tervetuloa tietojohtamisesta ja datasta kiinnostuneet! Heini Kannisto toimii tietojohtamisen asiantuntijana Pengon Oy:ssä ja on kirjoittanut gradun pk-yritysten liiketoimintatiedon hallinnasta.