Crazy Town ja Talent Tampere pilotoivat yhteistyössä Talent Tampere Commerce -projektin tänä keväänä. Tavoitteena on tuoda yhteen tamperelaiset yritykset ja osaajat, joiden kansainvälistä osaamista yritykset tarvitsevat kasvun ja kansainvälistymisen tueksi. 

Talent Tampere Commerce -projekti keskittyy pienten ja keskisuurten yritysten kasvun tukemiseen. Crazy Town toimii keskeisenä toimijana Tampereella verkostotyöskentelyssä. Tarjoamme Talent Tampere Commerce -projektiin osallistuville yrityksille kontakteja korkeasti koulutettuihin kansainvälisiin osaajiin, jotka voivat tukea kasvua niin paikallisesti kuin kansainvälisestikin.

Toteutamme käytännössä matchamakeja, joiden pohjalta on tavoitteena syntyä työpaikkoja, projekteja ja freelancerin työtehtäviä. Osallistumisesta yrityksille on haluttu tehdä vaivatonta ja  maksutonta. Tällä hetkellä haemme mukaan yrityksiä, jotka tarvitsevat apua potentiaalisen työvoiman etsimiseen sekä kansainvälisen kasvun toteuttamiseen.

Tavoitteena on tukea myös kansainvälisten osaajien työllistymistä Tampereella ja auttaa heitä työpaikan löytämisessä. Ajatuksena on verkostojen voimat yhdistämällä liittää oikeanlaiset osaajat osaksi kasvuhakuista yritystä. ”Yrityksille rekrytointiprosessi on usein raskas ja hiljainen rekrytointi  jatkuvasti päällä useissa eri yrityksissä, joista kansainväliset osaajat eivät ole tietoisia, koska heille ei usein ole vielä ehtinyt muodostua tarvittavia verkostoja työnhakua varten. Tässä kohtaa me Crazy Townina astumme apuun. Meillä on laajat noin 500 asiantuntijaa kattavat verkostot ympäri Suomen, joiden avulla edistämme kv-osaajien työllistymistä.” Timo Lahti, myyntijohtaja, Crazy Town.

Kiinnostuitko mahdollisuudesta? Mikäli olet Tampereella toimivan yrityksen edustaja ja haluat hyödyntää palveluamme, täytä tämä rekisteröintilomake: https://bit.ly/ttcregistrationform

Tutustu aiheeseen lisää nettisivuiltamme: https://www.crazytown.fi/talent-tampere-commerce/

Kysy lisätietoja Talent Tampere Commerce -projektista:

Timo Lahti
timo.lahti@crazytown.fi
p. 0400 788 674

Matleena Laaksonen
matleena.laaksonen@crazytown.fi
p. 0443731932

 

You will find all the information you need in English from this website.

(Kuva: Mirella Mellonmaa, Business Tampere)