Joulukausi on täällä ja perinteiden mukaan Crazy Town yhteisöt juhlistivat sitä ainutlaatuisessa ilmapiirissä ja rennossa seurassa ympäri maan. Crazy Town-pikkujoulut ovat aina erityinen tilaisuus, jolloin yhteisön jäsenet pääsevät irrottelemaan, rentoutumaan ja nauttimaan yhdessäolosta ilman työrooleja ja deadlineja. Tämän vuoden pikkujoulut olivat erityisen ikimuistoiset monella paikkakunnalla – yhteisöt kokoontuivat erilaisten teemojen, aktiviteettien ja herkkujen (ja drinkkien) äärelle. Alta voit lukea tiivistettynä miten ilta meni missäkin yhteisössä – mutta parhaimmat tarinat ja juorut tietysti kuulet vain kahvinkeittimen äärellä – niin kuin aina!


Jyväskylän pikkujouluja vietettiin perjantaina Meksiko-teeman ympärillä

Crazy Townin fiestaperinne sai arvoistaan jatkoa. Yhteisön jäsenet heittäytyivät mahtavasti eri asuin, oli Taco-Mania, sombreroja, pinjatoja, Frida Kahloja ja meksikolaista jalkapallojoukkuetta. Illan aikana tutustuttiin toisiin muun muassa meksikolaisaiheisen Kahoot-tietovisan merkeissä, jonka voittajat saivat rikkoa pinjatan ja nauttia sen sisältämistä yllätyksistä. Erittäin jännittävä pingisturnaus päättyi tällä kertaa Crazy Crew:n voittoon ja palkintopokaali loistaa paraatipaikalla toimistossa! Tanssijalka vipatti yöhön asti ja voi että kun meillä oli hauska ilta!

Porissa pikkujouluja vietettiin tunnelmallisesti erinomaisen ruoan ja juoman merkeissä

Porissa pikkujouluja vietettiin tunnelmallisesti erinomaisen ruoan (kiitos jälleen Gomee Catering!) ja juoman merkeissä. Jouluteemaista pukeutumistakin nähtiin ja rumimmasta joulupaidasta äänestettiin – voittajaksi päätyi vihreällä bling-blingillä CGI:n Satu Kähkönen. Tunteita herättänyt sokkomakutesti käytiin myös jallun tähdistä – yhdellä vai kolmella – ja murskavoittajaksi saatiin kolmen tähden jallu! Testin tulos ja sen tieteellinen oikeudellisuus herättänee keskustelua yhteisössä vielä pitkään… Illan aikana lähdettiin myös kaikenlaisiin ex tempore -peleihin mukaan ja käytiin henkeviä keskusteluja. Loppuillasta porukasta paljastui vielä monta yllättävää kultakurkkua, kun heittäydyttiin karaoken lumoihin!

Lahden ensimmäisiä pikkujouluja vietettiin parinkymmenen jäsenen voimin glögicocktailien ja paljon kehuja keränneiden herkkujen parissa

After work-henkisiä pikkujouluja juhlittiin Lahden Crazy Townin keskustorilla, jonne koko porukka mahtui viettämään iltaa upouuden, kahviloista-inspiroituneen sohva-alueen ääreen. Yhteisömanageri Sini avasi juhlat lyhyellä tervetuliaispuheella ja pikkujoulurauhan julistuksella. Tämän jälkeen vanhat, ja vasta sisään muuttavat, jäsenet pääsivät tutustumaan toisiinsa paremmin. Illan edetessä nostatettiin ryhmähenkeä tunteita kuumentavan Jeopardy-tietovisan parissa, sekä suunniteltiin uuden yhteisön omia tulevia perinteitä, sekä tietysti jaettiin kauhutarinoita kiinteistöä kiusaavasta kummituksesta. Syvälliset keskustelut jatkuivat vielä pitkälle iltaan ja tulihan juhlien aikana myös korkattua, Crazy Townin vanhoihin perinteisiin kuuluva, Lahden yhteisön ensimmäinen, Jallupullo! 

Tampereella oli rakkautta ilmassa kun pikkujouluja juhlittiin 70-luvun tyyliin

Tampereella pikkujouluja juhlittiin 70-luvun hengessä, ja ilta piti sisällään discoa ja tietovisaa menneiden aikakausien aiheista – naurua ja tanssia riitti pikkutunneille saakka. Tiesitkö että tupakointi päiväkodeissa kiellettiin vuonna 1973? Nyt tiedät. Paljon porukkaa oli paikalla groovailemassa ja vielä maanantainakin on käyty läpi jälkipuintia perjantain kemuista ja Mentalisti Jenni-Sofian uskomattomista tempuista jotka vaati ihan hämmentävää ajatuksenlukutaitoa. Myös paras 70-luvun asu palkittiin!

Hämeessä ei olla hitaita – pikkujoulut juhlittiin halloween-bileinä jo lokakuussa

Hämeenlinnan Crazy Townilla pikkujoulujen sijaan juhlitaan halloween -bileet lokakuun lopulla. Tänä vuonna teemana Parkki Business Parkissa oli SkeittiPARKKI. Juhliin osallistui oman elämänsä katu-uskottavia skeittareita ja olipa osa saanut jo mustelmiakin matkalla. Illan musiikista vastasi DJ, oli tägipajaa, VR-laseilla graffittien tekoa, hip hopin alkeita, pizzaa ja pussikaljaa.

Hämeenlinnan skaittimeiningin kuviin pääset tutustumaan tästä.