Tervetuloa Crazy Town Tampereen avoimille aamukahveille!

Viihdytkö työssäsi, mutta tunnet, ettet pane parastasi? Kyse saattaa olla siitä, että sisäinen motivaatiosi on kadoksissa. Tänä päivänä on trendikästä puhua työssä motivoitumisesta – aika harva kuitenkaan pysähtyy motivaation todellisten juurisyiden äärelle.

Tämä aamukahvitilaisuus on suunnattu sinulle, joka pohdit seuraavia askeleitasi ja etsit sisäistä motivaatiota ja innostusta elämääsi. Ulkoinen motivaatio syntyy yleensä kepin ja porkkanan yhdistelmästä, mutta vasta sisäinen motivaatio saa sinut todella liikkeelle.

Mikä on sinun tärkein sisäinen motivaatiotekijäsi ja innostuksen lähteesi? Koska sinä aloitat tutkimusmatkasi oman motivaation ja innostuksen äärelle?

Teeman alustajana toimii Jari Saarenpää, jolla on yli 20 vuoden johtamiskokemus monikulttuurisesta, kansainvälisestä keskijohdon tehtäväkentästä liike-elämässä. Viimeiset kuusi vuotta Jari on toiminut työyhteisö- ja uravalmentajana organisaatioiden muutoksissa sekä vuorovaikutuksen kehittämisessä. Valmennuksille tyypillistä on yksilön vahvuuksien tunnistaminen, kehittäminen ja hyödyntäminen osana muutosta.

Ennen aamiaistilaisuutta kannattaa tehdä henkilökohtainen ja maksuton vuorovaikutusanalyysi osoitteessa luontaisettaipumukset.fi. 

Ilmoittaudu mukaan: