(English below)

Pitchaa ja Pizzaa on hämeenlinnalaisille kasvunnälkäisille yrityksille ja startupeille yhteinen lounaskokoontuminen. Myös vielä ideatasolla olevat yritykset ovat tervetulleita mukaan!

Tällä kertaa pizzat tarjoaa Hämeen ELY-keskus. Tarjolla on yrittäjille tietoa ja vinkkejä kasvun ja kansainvälistymisen rahoitukseen sekä muihin Team Finland verkoston palveluihin liittyen.

ELY-keskus tarjoaa rahoitusta ja palveluita:
– uusien tuote- palveluinnovaatioiden kehittämiseen
– liiketoimintaosaamisen kehittämiseen
– investointeihin
– kansainvälistymiseen

Tapahtumaa emännäi Linkroom, joka on eri tahojen yhteinen aloite. Se kokoaa yrittäjyyden parissa toimivat yhteisöt ja palvelut sekä tarjoaa apua ideoiden kokeilemiseksi: www.linkroom.cafe

Kieli suomi / englanti, osallistujien mukaan.

Tapahtuman paikkana toimii Crazy Town Hämeenlinna, Viipurintie 4. Voit jäädä työskentelemään tapahtuman jälkeen paikan päälle.

—–

Pitch & Pizza is a lunch gathering for Hämeenlinna-based enterprises, startups and idea-stage startups.

Pizzas are on behalf of Häme ELY Centre (local Centre for Economic Development, Transport and the Environment). They offer knowledge and tips for financing growth and internationalisation, as well as other Team Finland network services at the event.

https://www.ely-keskus.fi/en/web/ely-en/

Event will be in Finnish / English, depending on participants.

Event is hosted by Linkroom and located at Crazy Town Hämeenlinna, Viipurintie 4. You can stay after the event to finish your work week from there.

Linkroom is a community of communities that pools together local resources and services. www.linkroom.cafe

—–

Info: Petra Pulkkinen, 050 5352776, petra.pulkkinen@crazytown.fi