Päivitetty 16.8.2021

Noudatamme viranomaisten ohjeistuksia ja toivomme, että myös tilojemme käyttäjät huomioivat kaikkien turvallisuuden.

Crazy Town on 200 yrityksen yhteisö, jossa teet yhteistyötä, opit uutta ja kasvatat liiketoimintaa. Yhteisö toimii fyysisten tilojemme lisäksi digitaalisesti verkon välityksellä. Meillä työskentelet moderneissa työtiloissa – jopa neljällä paikkakunnalla!

Toimimme Jyväskylässä, Tampereella, Hämeenlinnassa ja Porissa. Perjantaiset tapahtumamme eli aamukahvit järjestetään mahdollisuuksien mukaan livenä AVIn ja THL:n ohjeisiin pohjaten – tarvittaessa käännämme tapahtumat verkkoon. Kaikille avoimet aamukahvit tarjotaan ulkopuolisille pääsääntöisesti verkon kautta.

Haluamme muistuttaa Crazy Townin jäseniä, tilojen käyttäjiä sekä vieraita seuraavista asioista:

– Älä tule Crazy Townille, mikä olet vähänkin kipeä. Sairasta rauhassa kotona. Morotellaan terveinä paikan päällä!

– Muista turvavälit. Pidä vähintään kahden metrin etäisyys vierustoverista yleisissä tiloissa, kuten neuvotteluhuoneissa ja Torilla. Meillä on suuret tapahtumatilat, joten turvavälien säilyttäminen on mahdollista.

– Pidä huoli hygieniasta. Pese kätesi saippualla, käytä käsidesiä ja aivasta tai yski hihaasi.

– Tarjoamme vapaana olevat työhuoneet kaikkien jäsenten käyttöön rauhallista työskentelyä varten.

– Noudatamme AVIn ja THL:n ohjeistuksia eli tarkista aina aluekohtaiset kokoontumisrajoitukset. Toimimme niiden mukaisesti.

Pyydämme jäsenyritystemme edustajia ohjeistamaan vierailijoitaan käyttämään maskeja CT:llä vierailun ajan ja muistuttamaan heitä muutoinkin koronaohjeista, turvaväleistä ja käsihygieniasta!

Crazy Town huolehtii siitä, että meillä on turvallista olla ja tehdä töitä. Tiloissamme on tehostettu siivousta, jossa on kiinnitetty erityistä huomiota kosketuspintoihin. Tehostus aloitettiin keväällä ja jatkuu edelleen.

Hyvä ilmastointi ehkäisee viruksen leviämistä. Crazy Townilla on tehokkaat ilmastointilaitteet, jotka pitävät huolen ilmanlaadusta. Laitteisto puhaltaa katonrajasta raikasta ilmaa, jonka on todettu estävän parhaiten mikrobien leviämistä.

Crazy Townilla ei tarvitse työskennellä kylki kyljessä. Kaikille jäsenille on tarjolla paikkoja, jonne voi eristäytyä rauhassa tekemään töitään. Yleiset tilamme ovat myös väljä, joten kontaktien välttäminen on helppoa. Paikallinen yhteisövetäjä voi vinkata sinulle rauhalliset tilat työskentelyyn, joten kysy rohkeasti.

Järjestämme aamukahvit mahdollisuuksien mukaan livenä kuitenkin AVIn ja THL:n ohjeisiin pohjaten – tarvittaessa käännämme tapahtumat verkkoon. Avoimet aamukahvit tarjotaan ulkopuolisille pääsääntöisesti verkon kautta. Seuraa meitä Facebookissa ja LinkedInissä, näin pysyt ajantasalla kaikille avoimista tapahtumistamme.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos mieltäsi jäi jokin askarruttamaan. Meille voit soittaa, laittaa sähköpostia (info@crazytown.fi tai etunimi.sukuni@crazytown.fi) tai viestiä Facebookin Messengerissä (painamalla oikealta alhaalta löytyvää nappia sivuillamme).

Yhteisömme:

Crazy Town Jyväskylä
Väinönkatu 9 (käyntiosoite)
Silja Rehunen / 040 501 3204

Crazy Town Tampere
Rautatienkatu 21 B, 5. krs.
Timo Lahti / 0400 788 674

Crazy Town Hämeenlinna
Raatihuoneenkatu 21-23
Jenna Kankaanpää / 044 996 4728

Crazy Town Pori
Rautatienpuistokatu 7
Petri Linna / 045 183 9630