Jyväskylän CT-jäsenen tapahtumatoimisto Evendan järjestämä Maalaistori Pop-Up myymälä on avattu Jyväskylän Crazy Townin Showroomin tiloihin. Maalaistori toimii siinä reilun kuukauden ajan 3.5.2021-5.6.2021.

Tällä hetkellä mukana on 15 pientuottajaa pitkin Suomea. Tuotevalikoimaan kuuluu mm. maustekahveja, yrttituotteita, siemennäkkäreitä, limonadeja, fudgeja, marjatuotteita, hilloja ja hunajia. Lisäksi valikoimasta löytyy kodin käyttö-ja sisustustuotteita. Maalaistori on auki maanantaista perjantaihin klo 10-17, sekä lauantaina klo 10-16.

”Haluamme tuoda palveluihimme elämyksellisyyttä, kuten myös tähän myymälään, maalaistorin hengessä. On hienoa, että voimme tällä tavoin tuoda pienyrittäjien tuotteita asiakkaiden lähelle, kun markkinoita ja messuja ei ole voitu järjestää” – Evendan tapahtumatuottaja Johanna Lamberg

Showroom-tila on valmistunut elokuussa 2020 Jyväskylän Crazy Townin laajennuksen myötä. Tila soveltuu pop-up myymälän lisäksi vaikkapa tuote-esittelyihin, cocktail-tilaisuuksiin tai taidenäyttelyyn. Showroomin keskeinen sijainti Kauppakadulla antaa valtavasti mahdollisuuksia tilan hyödyntämiseen.

 

Aiemmin keväällä Showroomissa kokeiltiin Tulevaisuuden Tori-hackathonin tuotoksia, kun Tori-apin demo saatiin ensiesittelyyn sekä tila toimi myös Kahvila Tilkun brunssikassien noutopaikkana. Lue torikokeiluista lisää tästä blogipostauksesta.