Kehityskeskiviikko on Lisa-Marie Karvosen (Diginörtti) luotsaama yrittäjien kohtaaminen Hämeenlinnan CT:llä, jossa tehdään porukalla hommia ja rakennetaan omaa liiketoimintaa vertaisten kesken.

”Teemme yhden konkreettisen asian joka viikko oman yrityksen kehittämiseen. Ei ilmoittautumista, eikä sitoutumista. Tule silloin kun itse sopii”

Lisää tietoa
moi@diginortti.fi
puh. 050 313 9531

Päivä:
Joka keskiviikko 16.8.2017 alkaen

Aika:
09:00 – 11:00

Paikka:
Crazy Town, Viipurintie 4, Hämeenlinna

Hinta:
Ilmainen

Sisältö

Viikko 1 – 16.8.
Määritellään tuotteet, palvelut ja niiden ideaaliset asiakkaat. Keskustelua asiakastyypeistä ja siitä, millaisia asiakkaita haluat houkuttaa.

Viikko 2 – 23.8.
Luodaan markkinointistrategia tuotteelle/palvelulle. Keskustellaan miten voi automatisoida markkinointia ajan säästämiseksi.

Viikko 3 – 30.8.
Parannellaan tuotteen/palvelun kuvausta nettisivustolla. Keskustellaan miten voidaan parantaa klikkauksia ja konversiota nettisivuilla.

Viikko 4 – 6.9.
Parannellaan sosiaalisen markkinoinnin sivuja, kuten Facebook- ja LinkedIn-yrityssivut.Keskustelua siitä, mihin sosiaalisen median kanaviin kannattaa osallistua.

Viikko 5 – 13.9.
Kirjoitetaan blogiartikkeli yhdestä tuotteesta tai palvelusta. Keskustellaan parhaista tavoista kirjoittaa blogeja, äänen sävystä, kirjoituksen tarkistuksesta ym.

Viikko 6 – 20.9.
Luodaan maksullinen mainos, Adwords, Facebook, LinkedIn. Keskustellaan siitä, milloin käyttää eri mainosverkkoja ja miten paljon se maksaa.

Viikko 7 – 27.9.
Luodaan pieni sähköpostilista ja tilauslaatikko. Keskustellaan siitä, miten tarjota asiakkaille arvokasta sisältöä eikä roskapostia.

Viikko 8 – 4.10.
Tehdään suunnitelma henkilöbrändäyksen parantamiseksi tukemaan yritystä ja palveluja. Keskustelua yksityisyydestä, parhaista työkaluista ja käytännöistä.