Asiakas- ja markkinointirekisteri

Toimittaessamme ja markkinoidessamme sinulle palvelujamme käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi. Käsittelemme niitä yhtä huolellisesti kuin omiamme. Sinulla on oikeus pyytää rekisterinpitäjältä nähdä sinusta tallennetut tiedot ja vaatia niiden poistamista niin halutessasi.

Tällä sivulla kerromme mahdollisimman selkeästi ja näkyvästi miten käsittelemme tietojasi silloin, kun olet asiakkaamme, potentiaalinen asiakkaamme tai yhteistyökumppanimme.

Ole rohkeasti yhteydessä, jos sinulla herää jotain kysyttävää.

Parhain terveisin,
Niklas Isberg, Crazy Town Oy

Päivitetty: 31. maaliskuuta 2022

Keiden tietoja käsittelemme?

Käsittelemme tietojasi tämän tietosuojaselosteen mukaisesti, jos olet:

 • Asiakkaamme
 • Potentiaalinen asiakkaamme
 • Yhteistyökumppanimme
 • Rekisteröitynyt yhteisöpalvelumme Skillhiven käyttäjäksi
 • Olet vieraillut tapahtumassamme joko fyysisesti tai etänä

Riippumatta siitä kuka olet, käsittelemme tietojasi yhtä huolellisesti kuin omiamme.

Digitaalinen yhteisö – Skillhive

Liittyessäsi Crazy Townin jäseneksi liityt samalla digitaaliseen yhteisöömme Skillhiveen. Alustaan liittyminen on kuitenkin vapaaehtoista. Tietosuojalakiin vedoten käyttäjä ei voi poistaa itse tietojaan rekisteristä. Voit pyytää tietojesi poistamista rekisteristä lähettämällä pyynnön ylläpidolle osoitteeseen info@crazytown.fi tai niklas.isberg@crazytown.fi. Skillhive ei tarjoa mahdollisuutta poistaa omia tietoja, eikä EU:n laatima GDPR-laki velvoita tarjoamaan kyseistä toiminnallisuutta. 

Miksi käsittelemme tietojasi?

Käsittelemme tietojasi asiakas- tai yhteistyösuhteen hoitamiseksi, palveluidemme markkinoimiseksi sekä Skillhive-rekisterin ylläpitoon. Tarkemmin tietojen käsittelyn tarkoitus riippuu siitä, mihin edellä mainittuun henkilöryhmään kuulut.

 • Jos olet asiakkaamme, käsittelemme tietojasi asiakassuhteen hoitamiseen tehtyjen sopimusten toimittamiseksi. Se pitää sisällään palveluihimme sisältyvän yhteydenpidon, tiedotteet ja uutiskirjeet. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on tällöin meidän välinen sopimus. Käsittelyperuste kattaa myös sopimusta edeltävän henkilötietojen käsittelyn, jos se on tapahtunut sinun pyynnöstäsi, esimerkiksi silloin kun laadimme tarjousta ja neuvottelemme toimitussopimuksesta. Voimme käyttää tietojasi myös markkinoidaksemme sinulle lisäpalveluja. Tähän liittyvä henkilötietojen käsittely perustuu oikeutettuun etuumme. Sinulla on kuitenkin oikeus kieltää meitä käyttämästä tietojasi suoramarkkinointiin olemalla meihin yhteydessä yllä osoitettujen yhteystietojen mukaisesti taikka käyttämällä suoramarkkinointiviestien tai uutiskirjeen yhteydessä tarjottavaa tilauksen peruuttamismahdollisuutta.
 • Jos olet potentiaalinen asiakkaamme, käsittelemme tietojasi palveluidemme markkinointiin, pitäen sisällään uutiskirjeet, mainokset ja muut suorat yhteydenotot puhelimitse, tekstiviestitse, sähköpostitse tai sosiaalisen median palveluiden kautta. Sen sijaan, jos olet henkilöasiakas, käytämme tietojasi suoramarkkinointiin ainoastaan, jos olet antanut tähän suostumuksen, esimerkiksi verkkosivujemme yhteydenottolomakkeen tai uutiskirjeen tilauksen yhteydessä. 
 • Jos olet yhteistyökumppanimme, käsittelemme tietojasi yhteistyösuhteemme hoitamiseen. Tietojen käsittely perustuu yhteistyösopimukseemme.
 • Jos olet rekisteröitynyt käyttäjäksi Skillhiveen, käsittelemme tietojasi ylläpitääksemme yhteisön tietokantaa.
 • Jos olet käynyt tapahtumassamme, käsittelemme tietojasi palveluidemme markkinointiin, pitäen sisällään uutiskirjeet, mainokset ja muut suorat yhteydenotot puhelimitse, tekstiviestitse, sähköpostitse tai sosiaalisen median palveluiden kautta. Käytämme tietojasi suoramarkkinointiin ainoastaan, jos olet antanut tähän suostumuksen, esimerkiksi verkkosivujemme yhteydenottolomakkeen tai uutiskirjeen tilauksen yhteydessä. 

Emme tee henkilötietoihin kohdistuvaa profiliointia tai niiden käsittelyyn perustuvaa automaattista päätöksentekoa.

Mitä tietoja käsittelemme?

Käsittelemme vain edellä kuvattujen tarkoitusten kannalta välttämättömiä henkilötietoja. Näitä tietoja ovat:

 • Nimi
 • Titteli tai ammattinimike
 • Yritys tai organisaatio / Työnantaja
 • Yhteystiedot
 • Koronasta johtuvan taudin leviämisen selvitystyö

Mistä tiedot saamme?

Keräämme ja saamme tietosi seuraavista lähteistä:

 1. Pääsääntöisesti saamme tietosi sinun itsesi antamana esimerkiksi verkkosivuillamme olevan yhteydenottolomakkeen tai muun henkilökohtaisen vuorovaikutuksen kautta. Henkilötietojen antaminen on edellytys asiakassuhteen syntymiselle ja hoitamiselle. Toisin sanoen et voi tilata palveluitamme, jos et anna henkilötietojasi.
 2. Jos olet potentiaalisen asiakkaan edustaja tai yrityspäättäjä, saatamme kerätä tietosi julkisesti verkossa, esimerkiksi yrityksesi kotisivuilla, olevista tiedoista.

Kuka muu tietojasi käsittelee?

Käytämme säännönmukaisesti seuraavia palveluntarjoajia tietojen käsittelyssä:

 1. Google
 2. Active Campaign
 3. Skillhive
 4. Salesforce

Kolmansilla osapuolilla ei ole mitään itsenäistä oikeutta käyttää meiltä saamiaan tietoja toimeksiantoa laajempaan käyttöön. Varmistamme, että kaikki palveluntarjoajamme, joille tietojasi luovutamme, noudattavat tietosuojalainsäädäntöä.

Emme luovuta tai jaa tietojasi kolmansille osapuolille muutoin kuin tässä tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.

Emme koskaan myy tietojasi kenellekään.

Miten kauan käsittelemme tietojasi?

Säilytämme tietojasi GPDR-lain mukaisesti enintään 180 päivää, jonka jälkeen tietosi poistetaan ellet ilmoita toisin. Voit pyytää tietojesi poistamista rekisteristä jokaisessa lähettämässämme markkinointiviestissämme olevan poistumislinkin kautta tai lähettämällä pyynnön sähköpostitse osoitteeseen: info@crazytown.fi tai niklas.isberg@crazytown.fi. Poistamme tiedot välittömästi pyynnön saatuamme.

Miten suojaamme tietosi?

Käytämme seuraavia suojatoimia tietoturvan varmistamiseksi.

 1. Käsittelemme henkilötietoja vain nykyaikaisilla ja tietoturvallisiksi todetuilla tietojärjestelmillä, jotka vastaavat tyypillisimpiin tietoturvariskeihin.
 2. Rajaamme pääsyn tietoihin salasanoilla ja henkilökohtaisilla käyttäjätunnuksilla vain niille henkilöille, jotka ovat siihen oikeutettuja, ja jotka niitä tarvitsevat tässä tietosuojaselosteessa kuvattujen tarkoitusten toteuttamiseksi.
 3. Rajaamme yhteydet palvelimille palomuurien taakse ja salaamme kaiken tietoliikenteen palvelimille.

Oikeutesi

Sinulla on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen: info@crazytown.fi

 • Oikeus tarkastaa, mitä sinua koskevia tietoja henkilörekisteriin on tallennettu.
 • Oikeus pyytää sinua koskevien henkilötietojen korjaamista.
 • Oikeus vaatia sinua koskevien henkilötietojen poistamista.
 • Oikeus kieltää sinuun kohdistuva suoramarkkinointi.
 • Oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, mikäli koet, että olemme käsitelleet henkilötietojasi lainvastaisesti tai että meillä ei ole oikeutta käsitellä henkilötietojasi.