Pia Wessman / Selkee, on yksi Porin Crazy Townin jäsenistä. Hän on järjestänyt suosittuja “10 tapaa sössiä kehittämisprojekti” -aamukahveja Porin lisäksi Jyväskylässä ja on Porissa itsekin ahkera aamukahveilla kävijä. 

Wessman tarjoaa asiakkailleen ostopalveluna apuaan kehittämisprojekteihin ja palvelujohtamisen tehtäviin koordinoimaan ja toteuttamaan suunnitelmat. Hän toimii tällöin myös viestinviejänä johdon ja henkilöstön välillä. Wessman ei tituleeraa itseään konsultiksi vaan on ikäänkuin yksi asiakkaan tiimin jäsenistä.

Pia on aiemmin työskennellyt julkisella puolella, kunnes kyllästyi ja päätti ryhtyä yrittäjäksi. Tämän kautta hän pääsi rakentamaan intohimostaan yritystoimintaa, joka on myös pitkäjänteistä. 

Pian mukaan organisaatioissa halutaan, että muutos tapahtuu nyt ja heti. Kehittämisprojektit eivät kuitenkaan tapahdu niin. Muutoksille täytyy varata resursseja. Pitkään toimineissa organisaatiossa on jumahdettu vanhoihin kaavoihin, jolloin kehittämisprojekteilla on iso todennäköisyys epäonnistua.

Pia on tekijätyyppi, joka laittaa suunnitelmat toteutukseen. Tätä hänen mukaansa organisaatioissa kaivataan ja saakin yrityksensä palveluista paljon positiivista palautetta ihmisiltä, joille hän siitä kertoo.

Pialle Crazy Townin yhteisö on erityinen tuki päivinä, jolloin kohtaa yritystoiminnan haasteita. Hän toivoo, että yhteisöön tulisi lisää hiljattain syntyneiden alojen asiantuntijoita.

“Kun yritykseen tulee uusi työntekijä, tuo hän aina jotain uutta osaamista ja ajattelunaihetta tiimiin mukanaan. Crazy Town on kuin yksi iso yritys, jossa tätä tapahtuu jatkuvasti ja se on mahtavaa! Uudet ihmiset erilaisilla osaamisilla rikastuttavat yhteisöä.“

Lue lisää: www.selkee.fi

Kuva & teksti: Annika Kartano / Crazy Town