Crazy Town Jyväskylän avoimet aamukahvit palaavat pe 26.8. klo 9-10 osoitteessa Lutakonaukio 7 (4 krs.), Jyväskylä.

Digitaaliset kanavat ovat muuttaneet asiakaskohtaamiseen ja vuorovaikutuksen. Mitä ajatuksia sinussa herättävät palvelut, kuten Snapchat, Facebook-live, Youtube ja Periscope? Tiedätkö millaisin lainalaisuuksin niissä vaikutetaan? Voisitko tavoittaa asiakkaasi nykyistä paremmin ja kustannustehokkaammin niiden kautta?

Aamukahvit alustaa Siliä Oy:n Hanna Liimatainen. Hän on luvannut kertoa esimerkkicaseja sekä paljastaa stepit siihen, kuinka otat lähdön liikkuvan kuvan ja vuorovaikutuksen hyödyntämiseen eri kanavissa. Tervetuloa mukaan aamukahveille kuuntelemaan, keskustelemaan ja verkostoitumaan! Tilaisuus on maksuton.

Siliä Oy:n tunnetuin projekti on Tubecon, jota he ovat olleet tuottamassa sen alusta asti. Tubecon on ollut aitiopaikka kokea Youtuben ympärille muodostunut ilmiö ja miten vuorovaikutus liikuttaa. Hanna avaa minkälainen murros viestinnässä ja markkinoinnissa on tapahtunut liikkuvan kuvan käytön kautta. Siliä Oy:n ydinosaamista ovat:
– Youtube ja tubekulttuuri
– Videopohjaiset sisältömarkkinointiratkaisut
– Vuorovaikutus verkossa, sosiaalinen media
– Osallistavat menetelmät verkossa ja livenä

Crazy Townin avoimet aamukahvit? Asiantuntijoiden ja asiantuntijayritysten yhteisö Crazy Town ( www.crazytown.fi ) järjestää joka kuun viimeinen perjantai avoimet aamukahvit, joihin kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita. Aamukahvit nautitaan valittuun teemaan liittyvällä ajatusten herättelyllä, höystettynä yhteisellä keskustelulla.

Kutsua saa ja on toivottavaa jakaa!

Tervetuloa.

Lisätietoja: Tapahtuman FB-sivutPetri Widgren, 040 566 0130, petri.widgren@crazytown.fi