Olemme mukana tässä bisneksessä, koska koemme tekevämme  yhteiskunnallisesti merkittäviä asioita. Uskomme, että Suomen tulevaisuudelle on keskeistä kuinka hyvin asiantuntijatyön tekijät omaksuvat uudenlaiset työn tekemisen tavat, jatkuvan oppimisen sekä osaamisen hyödyntämisen yli organisaatiorajojen.

Ynnäilimme alle pari lukua saadaksemme osviittaa vaikuttavuudesta, jonka tekemisessä olemme mukana.

Paikalla on edelleen väliä – elinvoimaa ja pitovoimaa kaupunkiseuduille

Vaikka aika- ja paikkasidonnaisuus vähenee, luovuus tarvitsee aina lounasetäisyyden. Crazy Town auttaa yksilöitä ja yrityksiä menestymään sekä energisoi 4+1 kaupunkiseutua. Luomme ympäröivään kaupunkiin elämää sekä teemme yrittäjyyttä ja yritystoimintaa näkyväksi.

Esimerkiksi kahden sadan hengen Crazy Town Jyväskylä on kaupungin suurimpia työyhteisöjä siellä työskentelevien henkilömäärällä laskettuna. Uskallamme väittää, että jäsentemme kesken on yhtä merkittävä henkilökohtainen sidos, kuin missä tahansa yhden työnantajan suuressa työyhteisössä.

Jatkuvaa oppimista – yli 3000 oppimiskokemusta vuodessa

Jatkuva oppiminen on tietotyössä onnistumisen edellytys, mutta erityisesti yksinyrittäjien ja pienten yritysten on vaikea sitoutua perinteisiin koulutuksiin. Me tarjoamme yksilöille tilanteita oppia vertaisiltaan kokemuksia jakamalla. Pelkästään Crazy Townin omien tapahtumien kautta mahdollistamme 3000 oppimiskokemusta vuodessa.

Kasvu- ja kahviyhteisöjä – yli 60 000 juotua kahvikuppia vuodessa

Olemme mukana yhteisön jäsentemme ammatillisessa ja sosiaalisessa kasvussa. Erikoisempi mittari tiivistä vuorovaikutuksesta on kahvin kulutus, joka on yli 60 000 juotua kahvikupillista.

Jutustelu kahvikupin äärellä lisää ihmisten välistä luottamusta, mikä johtaa kauppaan. 85% jäsenistä tekee kaupallista yhteistyötä keskenään.

Esimerkit kannustavat ja innostavat kasvuun – 95% jäsenistä kasvuhaluisia

Lähes kaikki eli 95% Crazy Townin jäsenistä on kasvuhaluisia, mikä on reippaasti yli suomalaisen keskiarvon. Tämä tarkoittaa uusia työpaikkoja ja palveluita. Yhteisön jäsenyys lisää myös työhyvinvointia ja työssä jaksamista.

Crazy Townin jäsenet tekevät arviolta yhteensä 50 miljoonaa euroa liikevaihtoa

Crazy Townilta käsin työtään tekevät asiantuntijat tuottavat Suomen kansantalouteen karkean arviomme mukaan 50 miljoonan euron edestä liikevaihtoa. Yksittäisistä yrityksistä kova esimerkki on muun muassa Pohjois-Euroopan suurin kryptovaluutta- ja lohkoketjuyritys Prasos (liikevaihto 4,6 MEUR).

Yrittäjävetoista yritystoimintaa – noin 250 000 euron edestä palveluostoja vuodessa

Olemme yrittäjävetoisia ja henkilökunnan omistama yritys, emme kansainvälinen tai institutionaalinen toimija. Käytämme vuodessa 250 000 euroa palveluostoihin, joissa suosimme mahdollisuuksien mukaan aina paikallisia yrityksiä ja toimijoita. Laitamme hyvän kiertämään takaisin.

Projekteja ja tapahtumia – uusia innovaatioita, satoja työpaikkoja, miljoonia euroja kerättyä rahoitusta

Konsulttimme ovat auttaneet kaupallistaneet suomalaista tutkimusta, rakentaneet yrittäjyysympäristöjä ja opiskelijayrittäjien yhteisöjä sekä tuotteistaneet kymmeniä erilaisia aluekehityshankkeita. Rekrytointitapahtumien kautta olemme suoraan auttaneet työnhakijoita löytämään satoja työpaikkoja vuosien varrella.

Vaikuttavuutta myös Suomen ulkopuolelle

Crazy Town rakentaa muun muassa Albaniaan startup-yrittäjyyttä sekä kouluttaa eurooppalaisia korkeakouluja ja yrityksiä yhteistyöhön. Koulutusvientimme maksavat kansainväliset asiakkaat. Olemme mukana myös kansainvälisessä UIIN-verkostossa, jonka kautta jalkautamme parhaat korkeakoulujen yritysyhteistyön toimintamallit myös Suomeen.

– CT-tiimi