Käynnissä on maailmaa muuttava työn ja talouden murros. Tämän kaiken keskellä yhteisölliset ympäristöt ovat tärkeämpiä kuin koskaan ja avainasemassa kasvun luomisessa.

Crazy Town aloittaa syksyllä 2020 Kuopioon yritysten tarpeisiin pohjautuvan kasvuyritysten ja asiantuntijoiden yhteisön rakentamisen. Toimintaa vauhdittaa Euroopan sosiaalirahaston rahoittama ”Kuopion kasvuyrittäjyyden yhteisö”-hanke, jonka Crazy Town toteuttaa.

Aluksi yhteisö toimii tapahtumien ja digitaalisen alustan kautta, mutta selvitämme myös mahdollisuutta fyysisen tilan perustamiseksi.

  • Yhteisö on vertaisille: Asiantuntijatyön keskiössä ovat yksilöt, eivät organisaatiot. Luomme ihmisten välille merkityksellisiä yhteyksiä ja ammatillisen yhteisön, joka tukee kasvussa. Mukaan voi osallistua titteliin, toimialaan tai yrityksen kokoon katsomatta.
  • Yhteisö oppii ja uudistaa yhdessä: Jatkuva oppiminen on kasvun ja uudistumisen edellytys. Yhteisön tapahtumien ja toiminnan ihmiset jakavat osaamista ja oppeja.
  • Yhteisön jäsenet tekevät yhdessä liiketoimintaa: Me kaikki tarvitsemme yhteiskehittämisen taitoja, koska liiketoiminta tehdään yhä useammin yli organisaatiorajojen. Yhteisö auttaa tekemään töitä uusin tavoin ja tarvittaessa yli organisaatiorajojen. 85% Crazy Townin jäsenistä tekee kaupallista yhteistyötä – alihankintaa, yhteisiä projekteja sekä mentorointia.

NÄIN VOIT OSALLISTUA:

Löydät kaikki tapahtumat osoitteesta www.crazytown.fi/kuopio

KYSY LISÄÄ:
Mikko Markkanen, Crazy Town Oy
040 758 8712
mikko.markkanen@crazytown.fi

Kuopion toiminnan mahdollistaa Euroopan sosiaalirahaston rahoittama ”Kuopion kasvuyrittäjyyden yhteisö”-hanke, jonka Crazy Town Oy toteuttaa 1.8.2020 – 31.3.2021.