Tervetuloa mukaan vuoden ensimmäisille avoimille aamukahveille! Upea jäsenemme Aava&Bang huolehtii aamun alustuksesta sekä tarjoilusta!

VIDEO KERTOO TARINAN JA SYNNYTTÄÄ TUNTEITA.
KUVA KERTOO ENEMMÄN KUIN TUHAT SANAA. JA HYVÄ KUVA VIELÄKIN ENEMMÄN.

Rentouttavan joulun ja vuodenvaihteen jälkeen on aika kääntää katseet kohti uutta vuotta ja vuosikymmentä. Videot kasvattavat suosiotaan ja ovat nyt kaikkien markkinoijien huulilla – emmekä me ole yllättyneitä tästä, sillä kulutamme ja tuotamme liikkuvaa kuvaa jatkuvasti. Silti vain parhaimmat videot jäävät mieleen ja saavat aikaan haluttuja reaktioita ja tunteita yleisössämme. Saatatkin ehkä pohtia…

  • Miten vaikuttavia videoita tehdään?
  • Mitä asioita videon tuotantoprosessissa mietitään?
  • Miten erotut muista ja jäät katsojan mieleen?
  • Miten video tavoittaa parhaiten valitun kohderyhmän?

Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksen Aava & Bangin avoimessa aamiaistilaisuudessa pe 10.1.2020 klo 9-10! Paikan päällä Tampereen Bang -tiimimme lisäksi puikoissa häärivät mestariohjaajamme Tommi Niukkanen sekä Susijussinakin (@susijussi portfolio) tunnettu huippukuvaaja Jussi Judin, jonka kuviin olet saattanut törmätä mm. Finnairin Blue Wings Lehdessä.

Aava & Bangin videotiimissä yhdistyy Tommin vahva osaaminen videon käsikirjoituksesta, ohjaamisesta ja leikkaamisesta, sekä Jussin kyky taltioida linssin läpi aitoja tunteita mieleenpainuvalla tavalla. Aava & Bangin videotiimillä on kokemusta ja laajaa osaamista videotuotannoista aina arjen pienistä videoklipeistä laajoihin televisiotuotantoihin asti, joten olipa ajatuksenasi kevyiden somevideoiden kuvaaminen tai isompiin videotuotantoihin panostaminen, aamiaistilaisuudestamme saat varmasti uutta ajateltavaa uuteen vuoteen.

Tätä ei kannata missata – nähdään siis perjantaina 10.1.2020!

Ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella:

Lisätietoa: Aava&Bang, Piia Raidén, asiakkuusjohtaja p. 045 878 9813 tai
Crazy Town, Kati Vasell, yhteisömanageri, p. 040 756 9720

Tutustu etukäteen:
Aava & Bang Valokuvaus 
Aava & Bang Videotuotannot