Projektit ja koulutus

Crazy Townin konsultointitiimi auttaa yksilöitä, organisaatioita ja seutuja tekemään yhteistyötä sekä oppimaan uutta


Sen lisäksi, että Crazy Town on yli 400 yrityksen yhteisö, toteutamme myös innovaatioprojekteja sekä koulutusohjelmia. Asiakkaitamme ovat aluekehittäjät, korkeakoulut, hankkeet sekä yritykset Suomessa ja maailmalla. Toteutukset paikan päällä, verkossa sekä hybridinä.


Yhteisön ikoni

Kasvu, kehitys ja oppiminen tapahtuu yhteisöissä. Meillä 85% yli 400 yrityksestä tekee yhteistyötä joka päivä. Hyödynnä valmiit työkalut ja kokemus yhteisöjen rakentamiseen.
Matchmaking ja yhteiskehittäminen ikoni

Tuo ihmiset yhteen, lisää merkityksellisiä kohtaamisia, vauhdita aluekehittämistä ja kaupallista osaaminen. Järjestämme työpajat, matchmaking-tapahtumat, hackathonit ja ideakilpailut.
osaaminen ja kasvu ikoni

Yhteisö tuo yhteen oppijat, opettajat ja verkostot. Tuotamme valmennus- ja kiihdyttämösohjelmat yrittäjille, kasvuyrityksille sekä aluekehittäjille.

YhteisötYhteisöjen rakentaminen:
Vahvista elinvoimaa


Autamme sinua käynnistämään oman asiantuntijoiden yhteisön tai rakentamaan paikallista ekosysteemiä. Teet asiat oikeassa järjestyksessä, investoit viisaasti ja saat mukaasi rinnallakulkijan. Tiedät millaista sisältöä yhteisöön tulisi kytkeä. Koulutamme paikalliset vetäjät. Päälle tulee yhteys Crazy Town-verkostoon sekä työkalut yhteisön pyörittämiseksi.


Kysy lisää
parkki-tori-keskustelu

CASE: Crazy Town ja paikalliset kumppanit rakensivat Hämeenlinnaan yritystoiminnan keskittymän PARKKI Business Parkin


Matchmaking ja yhteiskehittäminen:
Tuo ihmiset yhteen luomaan uutta


Kun sinulla on yhteisö, se tarvitsee toimintaa ja vuorovaikutusta. Tätä varten toteutamme erilaiset ideakilpailut, hackathonit ja työpajat. Fasilitoinnin lisäksi meillä on 20 vuoden aikana kertynyttä osaamista yrittäjyydestä, korkeakoulujen yritysyhteistyöstä ja aluekehityksestä.


Kysy lisää!
Image

CASE: Crazy Town toteutti Tiranan kaupungin haasteita ratkovan hackathonin Saksan valtion ulkomaanapuorganisaatiolle Albaniassa. 


Osaaminen ja kasvu:
Valmennus- ja kiihdyttämöohjelmat


Yhteisö tuo yhteen oppijat, opettajat ja verkostot. Järjestämme vuosittain noin 200 asiantuntijatapahtumaa sekä 10 valmennus- ja kiihdyttämöohjelmaa. Voimme räätälöidä sinun yhteisöllesi oman ohjelman tai voit hyödyntää avoimet ohjelmat.


Kysy lisää!
Crazy Town Peter Vesterbacka, Kustaa Valtonen, Toni Pienonen, Mikko Korpela

Verkossa järjestetyn Finest Love from Crazy Town -kiihdyttämöohjelman kickoff

Ota yhteyttä

Laita viestiä alla olevalla lomakkeella tai ole suoraan yhteydessä meihin. Löydät tietomme alta.


    Annan suostumukseni Crazy Townille olla minuun yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostitse.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.


Projektit ja koulutukset -tiimin yhteystiedot


Crazy Townin tiimin lisäksi toteutuksiin osallistuu hyväksi havaitut kumppanit Suomesta ja maailmalta. Crazy Townin tiimillä on kokemusta fasilitoinnin lisäksi aiheista kuten yhteisölliset tilat, monipaikkainen työ, yhteiskehittäminen, elinvoima ja aluekehittäminen, korkeakoulujen yritysyhteistyö, startup-yhteistyö ja hankevaikuttavuus.


Image
Mikko Korpela

Johtaja - konsultointi ja projektiliiketoiminta
0400 499 242
mikko.korpela@crazytown.fi

Crazy-Town-henkilöstö-Katerina-Salmi_SQ
Katerina Salmi

Tuottaja: kansainväliset projektit
044 356 9982
katerina.salmi@crazytown.fi