Edistämme ihmisten ja ideoiden vuorovaikutusta


Crazy Townin konsulttitiimi (entinen Business Arena)  käynnistää käytännön tekemistä, jolla syntyy uusia työpaikkoja, osaamista ja yrityksiä. Toimeksiannosta riippuen olemme sekoitus konsulttia, palvelumuotoilijaa tai projektitoimistoa.

Asiakkaisiimme lukeutuvat puolet suomalaisista korkeakouluista, kunnat, kehittämishankkeet, lukuisat aluekehittäjät sekä ministeriöt.


Näitä asioita teemme


Perusosaamiseemme kuuluu kouluttaminen ja konsultointi, fasilitointi ja yhteiskehittäminen sekä tuotteistaminen ja palvelumuotoilu. Näiden lisäksi meidän kanssa voi sukeltaa muun muassa seuraaviin aiheisiin.


Aluekehittäminen ja uuden luominen

Järjestämme työpajoja ja hackathoneja

Idea- ja haastekampanjat

Tuomme yhteen ratkaisijat ja ongelmat

Rekrytointikampanjat ja osaajatreffit

Tuomme yhteen osaajat ja työnantajat

Yhteisölliset työtilat

Rakenna avullamme yritysten yhteisö!


Korkeakouluille ja oppilaitoksille enemmän yritysyhteistyötä


Autamme korkeakoulujen ja ammattiopistojen henkilökuntaa tekemään yritysyhteistyötä, tuotteistamaan palveluita sekä  käynnistämään myynnillisiä kokeiluja.

Uskomme, että yritysyhteistyön edistämiseksi henkilökunnalle tulee tarjota tunnustusta, kontakteja sekä vertaistatarinoita ja kannustava ympäristö. Tuomalla oikeat ihmiset ohjatusti yhteen oikean asian äärelle päästään jo pitkälle. Käytännön tekeminen, yritysten kanssa tehtävät kokeilut sekä niistä kertyvät opit luovat pohjan suunnitelmille.


CASE: IDEASTA ILMIÖKSI

Ideasta ilmiöksi® lisäsi osaamisen kaupallistamista Jyväskylän yliopistossa ja ammattikorkeakoulussa.

TUTUSTU: Ideasta ilmiöksi®

CASE: KORKEAKOULUJEN YRITYSYHTEISTYÖN TILANNEKUVA – #UBCFINLAND

Selvitimme mikä saa korkeakoulujen henkilökunnan tekemään yritysyhteistyötä ja kuinka nämä yhteistyösuhteet toimivat?

Tilaa selvitys

Aluekehittämistä ja uuden luomista


Ymmärrämme erityisen hyvin aluekehittämisen ja uuden luomisen päälle. Menetelmänä voi toimia puolipäiväinen työpaja, viikonlopun mittainen hackathon tai vaikka useiden kuukausien kestoinen tapahtumasarja. Tarvittaessa voimme kytkeä mukaan koko Crazy Town -yhteisön osaamisen.

CASE: 48 H #SWECOINN HACKATHON

Suunnittelimme ja fasilitoimme viikonlopun mittaisen hackathonin.

Katso #SWECOINN video

CASE: LINKROOM

Linkroom on Hämeenlinnan kaupungin yrittäjyysaloite, jonka tarkoitus on auttaa ideat liiketoiminnaksi kokeilujen kautta. Järjestämme Linkroomin osana kymmenittäin erilaisia tapahtumia sekä sparraamme idea-aihioita.

Tutustu Linkroom-toimintaan


Lisäämme hankkeiden vaikuttavuutta


Tuotteistamme hankkeiden tuotoksia ja autamme niitä tunnistamaan oman työn vaikuttavuutta. Meiltä saat myös hankkeesi tilaisuuksiin (työpajat, seminaarit) aluekehittämistä ymmärtävän fasilitaattorin, kun haluat tapahtumastasi vuorovaikutteisen. Lisäksi olemme tehneet hankkeiden ulkoisia arviointeja.

TUTUSTU PANOS-TUOTOS-VAIKUTUS-VAIKUTTAVUUS -TYÖKAULUUN

Ihmisten ideoiden valjastaminen


Kuva: PES-Arkkitehdit

Yhteistyössä aluekehittäjien kanssa toteutamme kaupallisen toiminnan kehittämiseen liittyviä idea- ja haastekampanjoita, joissa mukana olevat yritykset, startupit, opiskelijat ja yrittäjyydestä kiinnostuneet ratkaisevat valmiiksi määritettyjä haasteita.

Pelkkä hyvä idea ei riitä. Keskeinen osa kampanjaa on kokeilemalla kehittäminen. Avullamme parhaat ehdotukset kokeillaan käytännössä. Ne saavat tällä osoitettua idean toimivuuden, minkä avulla on itse helpompi kehittää ideaa eteenpäin tai esimerkiksi hakea jatkorahoitusta.