Elinvoima tarvitsee työn ja oppimisen yhteisöjäKäynnissä on maailmaa muuttava työn murros


Jatkuva oppiminen, osaamisen yhdistely ja yhteistyötaidot ovat uudistumisen edellytys. Elinvoima ja pitovoima tarvitsevat oppivia yhteisöjä toteutuakseen. Konsultoimme, toteutamme projekteja ja rakennamme yhteisöjä. Rakenna oma elinvoimaa tukeva yhteisö alla olevista palveluista. Tekijöinä Crazy Townin kokenut tiimi sekä yli 250 yrityksen porukkamme.


Pyydä maksuton konsultointi

Image
Vahvempi yhteisö ja yhteisöllinen tila

Kasvuyritykset luovat työpaikat. Tue heidän kehittymistä yritysyhteisöllä ja  tilalla, joka kokoaa palvelut, yritykset sekä sitoo ihmiset paikkakunnalle. Hyödynnä ja jalosta kiinteistö. Meillä on 20 vuoden kokemus yhteisöjen rakentamisesta.


Image
Enemmän yhteiskehittämistä

Eikö yhteistyötä tapahdu? Jäävätkö strategiat paperille? Kun sinulla on yhteisö, se tarvitsee vuorovaikutusta. Tuo ihmiset yhteen, lisää merkityksellisiä kohtaamisia ja kaupallista osaaminen.


Image
Uutta osaamista kasvuyrityksille

Yhteisö tuo yhteen oppijat, opettajat ja verkostot. Kannusta yrittäjiä sekä asiantuntijoita kasvuun ja uudistumaan valmennus- ja kiihdyttämöohjelmilla. Toteutukset verkossa sekä paikan päällä.Yritysyhteisöt ja tilat

Rakenna avullamme työn ja oppimisen keskittymä


Image

Autamme sinua käynnistämään oman asiantuntijoiden yhteisön

Tarjoamme Crazy Townin työkalut, yhteydet ja kokemuksen kaikille, jotka haluavat luoda yhteisöllisen ympäristön työn tekemiseen sekä yrittäjyyteen.

Teet asiat oikeassa järjestyksessä, investoit viisaasti ja saat mukaasi rinnallakulkijan. Tiedät millaista sisältöä yhteisöön tulisi kytkeä. Koulutamme paikalliset vetäjät. Päälle tulee yhteys yli 250 yrityksen ja usean kaupungin Crazy Town -verkostoon.


KYSY LISÄÄ: Mikko Korpela, +358 400 499 242

Kysy lisää Mikolta

Hyödyt

  • Lisää houkuttelevuutta, pitovoimaa ja elinvoimaa
  • Vahvista uutta yrittäjyyttä sekä auta olemassa olevia yrityksiä uudistumaan
  • Uudista kiinteistöä ja kaupunkikuvaa
  • Verkota paikallinen yhteisö osaksi kansallista Crazy Town -yhteisöä ja sisältöjäYhteiskehittäminen

Laita asioita tapahtumaan kampaviineripalavereiden sijaanKun sinulla on yhteisö, se tarvitsee toimintaa ja vuorovaikutusta. Alla suosituimpia yhteiskehittämisen palveluita, joilla liikettä saadaan aikaan.  Muista, että moni asia voidaan tehdä verkon välityksellä täysin etänä. Olemme muun muuassa toteuttaneet Saksan valtion ulkomaanapuorganisaatiolle yli 200 hengen hackathonin Albaniaan.


KYSY LISÄÄ: Mikko Korpela, +358 400 499 242

Kysy Mikolta yhteiskehittämisen palveluista


Ideakilpailut ja kokeilut


Image
Valjasta yritysten, oppilaitosten, järjestöjen ja kansalaisten ideointivoima. Kokoa rahoitus useista lähteistä. Ratko merkityksellisiä haasteita nopeilla kokeiluilla.


Hackathonit


Image

Hackathon on intensiivinen uuden luomisen tapahtuma, jossa osallistujat ratkovat annettua haastetta. Hackathonin tuloksena syntyy 10-48 tunnissa uusia ratkaisuja.Yritysyhteistyö


Image

Oppilaitosten ja korkeakoulujen yritysyhteistyön sekä yrittäjyyden vahvistaminen. Kumppanina Euroopan johtava korkeakoulujen yritysyhteistyön verkosto UIIN.
Ekosysteemityö

Image
Vahvistamme yritysyhteistyötä ja yrittäjämäistä kulttuuria. Arvioimme hankkeita. Sparraamme hanketoimijoita tekemään vaikuttavampia hankkeita, tuotteistamaan tuloksia sekä keräämään kotiin potin rahoitusta.


Startup-yhteistyö

Image

Autamme vakiintuneita yrityksiä ja aluekehittäjiä uudistamaan toimintaa startup-yhteistyöllä. Kytkemme sinut osaksi myös 250 kasvuyrityksen Crazy Town -verkostoa.Matchmaking

Image

Tuomme yhteen osaajat ja työpaikat vuorovaikutteisilla tapahtumilla ja työpajoilla. Olemme auttaneet satoja työnhakijoita sekä yksinyrittäjiä työllistymään sekä muodostamaan kontakteja yrityksiin.
Osaamista kasvuyrityksille

Valmennus- ja kiihdyttämöohjelmat
Yhteisö tuo yhteen oppijat, opettajat ja verkostot. Järjestämme vuosittain rapiat 200 asiantuntijatapahtumaa sekä 5-7 valmennus- ja kiihdyttämöohjelmaa. Voimme räätälöidä sinun yhteisölle oman ohjelman tai voit hyödyntää avoimet ohjelmat. Alla esimerkkejä.


KYSY LISÄÄ: Matleena Laaksonen, +358 44 373 1932

Kysy Matleenalta koulutusohjelmista


Finest Love from Crazy Town


Crazy Town kasvukiihdyttämö Finest Love

Kiihdyttämö ja matchmaking-ohjelma sydämeltään nuorille kasvua hakeville yrityksille.

Seuraava toteutus syksyllä 2021 - tuo oman alueesi kasvuyritykset mukaan.
Image

Yksinyrittäjäakatemia on nimensä mukaisesti yksinyrittäjille suunnattu käytännönläheinen koulutusohjelma. Osallistujat kehittävät omaa liiketoimintaa uudelle tasolle muiden yksinyrittäjien ja mentoreiden kanssa.

Käynnistä oma alueellinen YksinyrittäjäakatemiaSpanning Boundaries

Image

Eurooppalainen koulutusohjelma korkeakoulujen, yritysten ja aluekehittäjien asiantuntijoille - aiheena korkeakoulujen yritysyhteistyö.

Seuraava toteutus syksyllä 2021 - hae mukaan.
CRAZY TOWN OY

Crazy Town on yhteisö, jossa teet yhteistyötä, opit uutta ja kasvatat liiketoimintaa. Olemme enemmän kuin vain toimitila.

Järjestämme myös koulutuksia ja teemme käytännön aluekehitystyötä. Tästä sekoituksesta syntyy mielenkiintoisia juttuja.

Katso tapahtumat >

Crazy Town -kokemuksia >


TILAT JA YHTEISÖT

Crazy Town Jyväskylä

Väinönkatu 9 (käyntiosoite)
040 501 3204

Crazy Town Tampere

Rautatienkatu 21 B, 5. krs.
0400 788 674

Crazy Town Hämeenlinna
Raatihuoneenkatu 21-23
044 996 4728

Crazy Town Pori
Rautatienpuistokatu 7
045 183 9630Tiimin yhteystiedot

Crazy Town sosiaalisessa mediassa #kovassaseurassa

Facebook

Instagram

LinkedIn

Twitter