Ideasta testatuksi
matkailupalveluksi


Matkailu on murroksessa.
Onko sinulla idea, jolla luodaan uutta suuntaa?


Onko ideasi yrittämisen arvoinen? Testaa sen potentiaali kuukaudessa! Tässä koulutuksessa rakennat asiantuntijoiden ja verkoston avulla ideasi pohjalta uuden palvelun ja testaat sen toimivuuden aidoilla asiakkailla.
Crazy Town Jyväskylä Learning Cafe toimitila

Kuka voi hakea?


  • Olet matkailualan osaaja tai alasta kiinnostunut
  • Olet työtön tai työttömyysuhan alla oleva työnhakija tai yrittäjä
  • Sinulla on idea uudesta matkailualan palvelusta tai tuotteesta
  • Sinulla on halu oppia käytännönläheisesti tuotteistamisesta ja palvelumuotoilusta

Tunnistatko itsesi kuvauksesta?

Hae mukaan 2.3. mennessä!

Tule kehittämään ideastasi palvelu
ja luo uutta suuntaa murroksessa olevalle matkailualalle!

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa keskitytään uuden liiketoiminnan kehittämiseen palvelumuotoilun keinoin. Koulutukseen sisältyy muun muassa konseptin suunnittelua, idean validointia, verkostojen hyödyntämistä ja käytännön testausta. Ideasta testatuksi matkailupalveluksi -verkkokoulutus huipentuu virtuaalisella lavalla pidettävään hissipuhetapahtumaan, jossa yleisönä on yrityskehittäjiä ja yrityspalveluiden tuottajia. Koulutuksen päätteeksi osallistujalla on vahva palvelutuote, jonka toimivuus on testattu aidoilla käyttäjillä!

Verkossa toteutettava Ideasta testatuksi matkailupalveluksi -koulutus koostuu 10 koulutuspäivästä sekä kolmesta erikseen järjestettävistä mentorointiklinikasta. Koulutuspäivät ovat kestoltaan noin kuusi tuntia ja ne järjestetään klo 9-15 aikavälillä. Mentorointiklinikat ovat avoinna kaksi tuntia kerrallaan ja niihin varataan erikseen oma henkilökohtainen aika. Näiden lisäksi sinulla on koko koulutuksen ajan tukenasi on kouluttajia, mentoreita sekä Crazy Townin yritysyhteisön tuki.

Katso infowebinaarin tallenne tästä!
Koulutus Ideasta testatuksi palveluksi LAPPI taustabanneri

Kouluttaja

Koulutuksen tuottaja, yksityisomisteinen Crazy Town Oy luotsaa Suomessa neljällä eri paikkakunnalla 300 y-tunnuksen asiantuntijayhteisöä, jonka verkostoon saat sisäänpääsyn koulutukseen osallistumalla. Pääset välittömästi osaksi virtuaalista yhteisöämme, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden rakentaa työelämän verkostoasi, saada uutta osaamista ja mahdollisuuden markkinoida omia palveluitasi. Lisätietoja toiminnastamme löydät kätevimmin koulutuksen nettisivuilta:

Lue lisää Crazy Townista tästä!

Koulutus on maksuton ja toteutetaan yhteistyössä Lapin TE-palveluiden sekä ELYkeskuksen kanssa.

Aikataulu


17.3.2022
Kick-off:
Millaiselle matkailupalvelulle on nyt kysyntää?  

18.3.2022
Miten tehdä liiketoimintaa palvelun pohjalta? 

22.3.2022
Palvelumuotoilun ABC 

23.3.2022
Mentorointiklinikka  

30.3.2022
Tuotteistaminen ja tarinallistaminen 

1.4.2022
Digitaaliset myynnin ja markkinoinnin kanavat 

 

4.4.2022
Kumppanit, alihankkijat ja verkostot

6.4.2022
Mentorointiklinikka 

7.4.2022
Kokeilemalla kehittäminen ja idean testaaminen

12.4.2022
Mentorointipäivä

14.4.2022
Rahoitus ja hinnoittelu

19.4.2022
Mentorointiklinikka

21.4.2022
Pitch Day ja jatkopolkujen rakentaminen


Kouluttajat


Petra Pulkkinen


Image
Petra on ratkaisukeskeinen valmentaja ja koulutusalan yrittäjä. Vahva tausta ammatillisen koulutuksen ja yksinyrittäjyyden parissa. Petran vahvuuksia ovat innostaminen, kokeilemalla kehittäminen ja kansallinen sekä kansainvälinen verkosto- ja sidosryhmätuntemus.

Mikko Korpela


Image
Mikko toimii Crazy Townin konsulttiyksikön johtajana. Mikon erityistä osaamista ovat vertaisoppimista tukevat fasilitointimenetelmät, tuotteistaminen ja kokeilemalla kehittäminen. Yritysten ja tiimien osaamisen kaupallistaminen on osa Mikon ydinosaamista.

Toni Pienonen


Image
Tonin erityisosaamista on uusien konseptien muotoilu, tuotteistaminen, osaamisen mallintaminen sekä vuorovaikutuksessa syntyvän tiedon dokumentointi. Hän hallitsee erinomaisesti verkostomaiset ympäristöt, pk-yritysten sparrauksen sekä erilaiset yhteiskehittämisen alustat.


Aiemman toteutuksen osallistujat suosittelevat!


Koulutus oli mielestäni todella ammattitaidolla toteutettu ja kouluttajat osasivat sekä haastaa että antaa kurssilaisille tasoisensa mukaista palautetta. Kiitos upeasta koulutuksesta! Ryhmästä olen saanut sekä tukea että innostusta.
Opiskelija
Hyvä kokonaisuus. Opin paljon. Hyödyllinen. Rento ilmapiiri. Sain hyviä neuvoja. Opit ovat jo otettu käyttöön. Todella hyödyllistä tietoa! Mukavat kouluttajat!
Opiskelija
Olen erittäin tyytyväinen, että "työttömän" yrittäjän näin korona-aikaan oli mahdollisuus osallistua koulutukseen ja saada itselleen tuulta purjeisiin uusiin kuvioihin jotta pystyy jatkamaan yritys uraansa, uuden oppiminen innostaa aina tekemään enemmän myös omassa yrittäjyydessä. Olen kiitollinen tästä mahdollisuudesta kehittää itseäni, huippu seurassa, huippu opettajien kanssa. Kiitos!
Opiskelija
Erinomainen koulutus. Tarkkaan suunniteltu. Sopiva määrä kannustusta. Kouluttajat todella tiesivät mistä puhuivat. Hyvin käytännönläheistä.
Opiskelija

Lisätietoa


Lapin TE-palvelut,
Tuula Pekkala
tuula.pekkala@te-toimisto.fi
p. 0295 039632

Crazy Town Oy
Petra Pulkkinen
petra.pulkkinen@crazytown.fi
puh. 050 535 2776

Koulutus on avoin Suomen laajuisesti, mutta se on ensisijaisesti tarkoitettu Lapin matkailualan tekijöille. Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa yrittäjyyskokemusta eikä tietynlaista koulutustaustaa. Koulutuksen sisältö, materiaalit ja viestintä osallistujille tuotetaan Suomen kielellä. Koulutus on osallistujalle maksuton ja toteutetaan yhteistyössä Lapin TE-toimiston sekä ELY-keskuksen kanssa. Koulutus järjestetään suomen kielellä. Koulutuksen Ura-numero on 701641.Image
Image