Image

Järjestetään keväällä 2022! Stay tuned!

Iloranta, Hauho: Rukkoilantie 129, 14700 Hauho


Ilmoittaudu mukaanMikä?

Crazy Town Camp 24h on yhteisön jäsenille tarkoitettu ainutlaatuinen tilaisuus ratkoa liiketoiminnallisia mandollisuuksia ja haasteita yhdessä Crazy Town -yhteisön kanssa. Tällä leirillä on luvassa intensiivistä yhteiskehittämistä #kovassaseurassa! Meillä on yhteistä peliaikaa 24 tuntia.
Kenelle?

Camp on kaikille jäsenille, joilla on tahtotila oman yrityksen kehittämiseen. Voit osallistua titteliin, toimialaan, yrityksesi kokoon tai ikään katsomatta.

Osallistujana saat konkreettisia työkaluja kehittämistyöhön, tietoa sekä sparrausta alan asiantuntijoilta. Sinulla on mahdollisuus saada uusia yhteistyökumppaneita Campin aikana.

Campilla voit viettää oman yrityksesi kehityspäivät, tai tuo paikalle asiakkaasi ja kehittäkää projektianne eteenpäin!Missä ja milloin?

Leiri järjestetään keväällä 2022 Ilorannassa, Hauholla.

Osoite: Rukkoilantie 129, 14700 Hauho


Valitse sinulle merkityksellinen kehityshaaste, jota työstää leirillä

1) Verkkokauppa ja digiajan liiketoiminta: Kuinka ottaa digitalisaation johtopaikka takaisin koronalta omiin käsiin? Aloita oma verkkokauppa tai opi tekemään myyntiä verkon kautta! Campin päätyttyä pystyt toimimaan vaikket koskaan kohtaisi asiakasta kasvokkain.

2) Muutostilanteet ja nopea reagointi: Miten vaihtaa ketterästi suuntaa, kun paska osuu tuulettimeen? Oletko itse uudistamassa omaa toimintaa vai muuttuuko toimiala ympärilläsi? Campin loputtua olet siivonnut paskan tuulettimesta.

3) Myynti ja markkinointi uusin työkaluin ja tehoin: Mikä toimii, mikä puhuttaa, millä tehdä uusi loikka? Campin päätyttyä sinulla on kopallinen työkaluja ja valmis markkinointikampanja.Leirin keskusteluita alustavat Crazy Townin yrittäjä Mikko Markkanen ja CT-jäsen Peter Vesterbacka. Vesterbacka on ollut noussut tunnetuksi mm. työstään Roviolla ja Slushin perustamisesta. Hänellä on pitkä ura takanaan yritysten kehittämisestä kansainvälisillä markkinoilla. Markkasella on 20 vuoden kokemus yritysten kehittämisestä ja kasvuyrityksen johtamisesta.
Crazy Town Mikko Markkanen ja Peter Vesterbacka

CRAZY TOWN CAMPIN ASIANTUNTIJAT

Sami Lehmus

Sami on toiminut edellisen kymmenen vuoden aikana kolmen eri verkkokaupan kauppiaana, joissa tuotteita on myyty niin kivijalassa paikallisesti ja verkossa Suomen lisäksi ympäri maailmaa Afrikkaa lukuunottamatta.

Nykyään hänen perustamansa Eeco tekee lähes 50 verkkokauppaa vuodessa. Eecon asiakkaista löytyy niin pieniä ja perinteikkäitä kivijalkoja, uusia startuppeja kuin satojen miljoonien liikevaihdon yrityksiä. Näitä yrityksiä yhdistää Eecon lisäksi se, että he ottavat verkkokaupan tosissaan (mm. Puhdistamo, Four Reasons, SarpanevaUhrenFabrik, Jolie, Klinkmann, Tomi Kokko, TueTiimiä.fi ja Tiileri).


Suvi Syrjäläinen

"Olen työskennellyt ohjelmistosuunnittelijana sekä ohjelmistoprojektien vetäjänä Nokialla sekä Microsoftilla vuosina 2000-2016.

2016 perustin Kodarit Koodikoulun, joka tarjoaa aloittelijaystävällistä matalan kynnyksen koodausopetusta lapsille ja aikuisille. Kahta vuotta myöhemmin vuonna 2018 olin mukana perustamassa Kodareiden kanssa samalla konseptilla toimivaa tiedekoulu Tiedekaa, joka tarjoaa kokeilevaa ja hauskaa tiedeopetusta lapsille ja nuorille.

Molemmat aiemmin pelkkää lähiopetusta tarjoavat yritykseni ovat olleet vuonna 2020 kovien muutospaineiden edessä. Alustuksessani kerron kuinka näistä on tähän mennessä selvitty. Kokemuslaukustani löytyy myös materiaalia Nokia-/Microsoft aikaisesta muutosmyllerryksestä työntekijän näkökulmasta."


Mitä se maksaa?

Ohjelman early-bird hinta on 90 € + ALV. Päälle tulee myös majoitus ja ruokailut Ilorannassa hintaan 110 - 160 € + ALV.

Early-Bird tarjous on voimassa maaliskuuhuun 2022 asti.

Majoituspaketti sisältää yöpymisen valitsemassasi huoneessa, sisältäen kaksi lounasta, kaksi välipalaa, illallisen, aamiaisen sekä iltapalan.

Tarkemmat vaihtoehdot ja lisätiedot ilmoittautumislomakkeessa.Hanna valmistui Crazy Academysta keväällä 2020 ja suosittelee sinuakin lähtemään mukaan yhdessä kehittämään yhteisön avulla yrityksesi toimintaa!

“Academy oli irtiotto arjesta ja treenejä, joita et edes ollut tajunnut tarvitsevasi! Uusia kytkentöjä aivoilla on takuulla luvassa myös Campilla.”

> Tutustu Zentoon ja Hannoihin


Kysy lisää
Matleena Laaksonen

matleena.laaksonen@crazytown.fi

044 373 1932


CRAZY TOWN OY

Crazy Town on yhteisö, jossa teet yhteistyötä, opit uutta ja kasvatat liiketoimintaa. Olemme enemmän kuin vain toimitila.

Järjestämme myös koulutuksia ja teemme käytännön aluekehitystyötä. Tästä sekoituksesta syntyy mielenkiintoisia juttuja.

Katso tapahtumat >

Crazy Town -kokemuksia >Crazy Town Jyväskylä

Väinönkatu 9 (käyntiosoite)
040 501 3204

Crazy Town Tampere

Rautatienkatu 21 B, 5. krs.
0400 788 674

Crazy Town Hämeenlinna
Raatihuoneenkatu 21-23
044 996 4728

Crazy Town Pori
Rautatienpuistokatu 7
045 183 9630Tiimin yhteystiedot

Crazy Town sosiaalisessa mediassa #kovassaseurassa

Facebook

Instagram

LinkedIn

Twitter

Y-tunnus: 1880903-5

Verkkolaskut:
Verkkolaskuosoite: 003718809035
OVT-tunnus: 003718809035
Operaattori: OpusCapita Group Oy
Välittäjätunnus: 003710948874