Opi nopeammin yhteisön avulla


Crazy Townin arjessa sadat asiantuntijat jakavat osaamista ja voimavaroja. Tämä voi tarkoittaa kahvihuonekeskusteluita, mentorointia tai yhteistä liiketoimintaa. Digitaalinen yhteisöalusta auttaa osaamisen löytämisessä yli kaupunkirajojen. Crazy Town -yhteisövetäjät luovat jäsenille edellytykset oppia yhdessä. Tämän kaiken saa jäsenyydellä alkaen 200 EUR / kk.

Tämän lisäksi Crazy Town järjestää avoimia tapahtumia, koulutuksia ja kohtaamisia eri teemoista. Alta löydät avoimet tapahtumat sekä valmennusohjelmat, joihin voit osallistua vaikket olisi jäsen.


Avoimet tapahtumat ja aamukahvit


Järjestämme satoja asiantuntijatapahtumia vuosittain eri kaupungeissa ja verkossa. Osa tapahtumista on maksutta avoimia kaikille kiinnostuneille. Alta löydät esimerkkejä viimeisimmistä avoimista tapahtumista. Jos olet jäsen, tarkista tapahtumakalenteri digitaalisesta yhteisöalustasta Skillhivestä.Valmennukset


Järjestämme käytännöllisiä valmennusohjelmia eri aiheista. Kehitä niiden avulla liiketoimintaa, omaa osaamista ja muodosta tuttavuuksia muiden osallistujien kanssa. Suurin osa ohjelmistamme on avoimia kaikille kiinnostuneille. Katso alta lisätietoa eri ohjelmista.

CRAZY TOWN OY

Crazy Town on yhteisö, jossa teet yhteistyötä, opit uutta ja kasvatat liiketoimintaa. Olemme enemmän kuin vain toimitila.

Järjestämme myös koulutuksia ja teemme käytännön aluekehitystyötä. Tästä sekoituksesta syntyy mielenkiintoisia juttuja.

Katso tapahtumat >

Crazy Town -kokemuksia >


TILAT JA YHTEISÖT

Crazy Town Jyväskylä

Väinönkatu 9 (käyntiosoite)
040 501 3204

Crazy Town Tampere

Rautatienkatu 21 B, 5. krs.
0400 788 674

Crazy Town Hämeenlinna
Raatihuoneenkatu 21-23
044 996 4728

Crazy Town Pori
Rautatienpuistokatu 7
045 183 9630Tiimin yhteystiedot

Crazy Town sosiaalisessa mediassa #kovassaseurassa

Facebook

Instagram

LinkedIn

Twitter