Ekosysteemien rakentaminen

Ekosysteemien rakentamisen tarkoituksena on parantaa yritysten ja muiden toimitsijoiden välistä vuorovaikutusta.  Sillä on yleensä yhteiset tavoitteet sekä
toimintamalli. Tekemisen kautta toisiaan täydentävät toimijat luovat yhdessä arvoa ja yhteiskehittävät asioita. Ekosysteemien rakentamisen aikana kaikki osapuolet oppivat lisää ja sen avulla voidaan kehittää lähes mitä tahansa olemassaolevaa prosessia tai palvelua. Mikä tahansa yhteisö tai verkosto tarvitsee vuorovaikutusta ja merkityksellisiä kohtaamisia. Me Crazy Townilla tuomme ihmiset yhteen luomaan uutta. Crazy Town on useiden kaupunkien ja seutukuntien yhteensaattaja.

 

Kysy lisää

Luomme hyvinvointia Suomeen ja vahvistamme samalla omaa yhteisöämme

Toteutamme projektit ympäri Suomen ja Euroopan

Meitä pyydetään usein avuksi, kun halutaan tuoda joukko ihmisiä yhteen tavoitteellisesti luomaan uutta. Tyypillisiä asiakkaitamme projektipuolella ovat erilaiset ekosysteemien puutarhurit kuten kaupungit, aluekehittäjät, hankkeet, verkostot, yhteisöt ja korkeakoulut. Autamme myös isoja yrityksiä toimimaan startupien kanssa.

Tiimillämme on yli 20 vuoden kokemus ekosysteemien rakentamisesta, hackathonien, ideakampanjoiden ja korkeakoulujen tutkimuksen kaupallistamisesta. Meiltä hoituvat toteutukset verkossa ja kasvotusten. Kytkemme mukaan projekteihin tarvittaessa mukaan yli 400 yrityksen yhteisön sekä kumppaneita Suomesta ja maailmalta.

Järjestämme myös eurooppalaisia hankkeita yhdessä kansainvälisten kumppaneidemme kanssa. Kumppaneitamme ovat mm. UIIN (University industry innovation network) ja Saksan valtion GIZ (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit).

 

Esimerkkejä erilaisista projekteista

Hackathon Handbook

Opas innovaatiotapahtumien järjestämiseen

Lataa tästä
Mikko ja Toni kertovat lisää ekosysteemien rakentamisesta

Ota yhteyttä

Lähettämällä tämän lomakkeen osoitat antavasi markkinointiluvan ja hyväksyt tietosuojaselosteemme.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.