IlmastoPARKKI - valmennuksella kohti kestävää kasvua ja vastuullista yritystoimintaa


Ilmoittaudu mukaan

Mitä?

IlmastoPARKKI on neljä kuukautta kestävä tiivis valmennusohjelma, jonka aikana yritys selvittää oman ympäristökuormansa, löytää järkevät käytännön keinot sen keventämiseen ja oppii hyödyntämään tietoa liiketoiminnassa.

Image

Kenelle?

Valmennus on suunnattu hämeenlinnalaisille pk-yrityksille Hämeen. Etsimme mukaan hyvinkin erilaisia yrityksiä.

Voit osallistua vaikka olisit omistaja konepajassa, autokorjaamossa, parturi-kampaamossa tai ravintolassa. Osallistuvilla yrityksillä ei tarvitse olla mitään lähtötietoja vastuullisuuden kehittämisestä. Valmennus on yrityksille maksuton.
Crazy Townin työntekijät yhteisövetäjä Jenna Kankaanpää ja tuottaja Annika Kartano

Hyödyt

IlmastoPARKKI keskittyy juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Valmennuksen aikana teet yrityksellesi oman kestävän kehityksen suunnitelman tai toimintaohjelman hiilijalanjäljen pienentämiseksi. Saat myös työkaluja siihen, miten viestit ilmasto- ja ympäristövastuullisuudesta ja hyödynnät sen liiketoiminnassa.
Image

IlmastoPARKKI alkaa 1.9.2021 ja päättyy 3.12.2021. Valmennukseen kuuluu neljä lähipäivää (6,5h) ja vapaasti valittavia mentorointi- ja vertaiskeskustelutuokioita. Yhdestä yrityksestä valmennukseen voi osallistua 2-3 henkilöä.


Ilmoittaudu mukaan

Juuso Puurula
ympäristökoordinaattori
Hämeenlinnan kaupunki

050 470 2060
juuso.puurula@hameenlinna.fi

Jenna Kankaanpää
yhteisömanageri
Crazy Town Oy

044 996 4728
jenna.kankaanpaa@crazytown.fi


IlmastoPARKKI-hankkeen toteuttavat Hämeenlinnan kaupunki, Linnan Kehitys ja Crazy Town. Hankkeen rahoittajana on Ympäristöministeriö.