Crazy Town Consultingin tiimiOman ydintiimin jäsentemme lisäksi asiakasprojektien toteutukseen osallistuu tarpeen mukaan osaavia kumppaneita yli 50 asiantuntijan joukosta.


PEKKA JÄÄSKÖ, asiantuntija & osakas
+358 40 566 7856, pekka.jaasko@crazytown.fi

Pekalla on yli 20 vuoden kokemus talousjohtamisen, rahoituksen, henkilöstöjohtamisen ja –kehittämisen, ekosysteemi- ja verkostojohtamisen, organisaatioiden muutosprojektien sekä strategisen johtamisen kentässä. Hänen mielenkiinnon kohteita ovat joukkueiden, yhteisöjen ja ekosysteemien menestystekijät sekä jatkuva uudistuminen ja oppiminen. Piilaakso on Pekalle tuttu paikka ja hän hyödyntää maailman uudistuvimman liiketoimintaekosysteemin oppeja myös Crazy Town Consultingilla. Vapaa-ajallaan Pekan tapaa usein lenkkipolulta, liikunnan parista tai jääkiekko-ottelusta. Kirjoittaminen ja vaikuttaminen kolumnien sekä blogien kautta on myös hänelle mielekästä.

MIKKO KORPELA, asiantuntija & osakas
+358 400 499 242, mikko.korpela@crazytown.fi

Mikko toimii Crazy Town Consultingissa tuottajana ja fasilitaattorina. Hänen erityisosaamistaan on terrierimäinen myyntityö. Lisäksi Mikko on keskittynyt hankeammattilaisten sparraukseen ja konsultointiin. Hän on fasilitoinut tilaisuuksia ja valmentanut niin rahoittajia, hankeorganisaatioita kuin projektipäälliköitäkin ympäri Suomen järjestetyissä kohtaamisissa. Kokemusta Mikolta löytyy sekä pienten että isompienkin tilaisuuksien vetämisestä. Lisäksi Mikko on erittäin kilpailuhenkinen. Hän viettää suuren osan vapaa-ajastaan perheensä sekä erinäisen urheilun parissa.

MATLEENA LAAKSONEN, projektipäällikkö
+358 44 373 1932, matleena.laaksonen@crazytown.fi

Matleenalla on kokemusta projektityöskentelystä johtamisen ja toteuttamisen näkökulmasta. Paineen alla työskentely monessa projektissa yhtä aikaa ole vierasta. Matleena on luotettava tiimipelaaja, joka pyrkii aina tekemään parhaansa. Hänellä on rohkeutta tarttua asioihin ja oppia uutta, sillä halu kehittyä on kova. Matleena rakastaa matkustamista ja maailman ihmeiden näkemistä ja kokemista. Vapaa-ajallaan hän harrastaa mielellään liikuntaa sekä nauttii läheistensä seurasta. 

TONI PIENONEN, asiantuntija & yrittäjä 
+358 400 737 238, toni.pienonen@crazytown.fi

Tonin erityisosaamista on uusien konseptien ja kehittämishankkeiden muotoilu, tuotteistaminen, osaamisen mallintaminen sekä vuorovaikutuksessa syntyvän tiedon dokumentointi (työpajat, tapahtumat, oppimisympäristöt). Hän tuntee pienten yritysten yhteistuotantojen organisoimisen sekä co-creation ja co-working -ympäristöt.

KATERINA SALMI, tuottaja
+358 44 356 9982, katerina.salmi@crazytown.fi

Katen erikoiskyky on asiakasprojektien, tapahtumien ja alihankkijaverkostojen johtaminen sekä tuottaminen. Tuloksellisuus ja toimitusvarmuus ovat Katen lempilapsia niin asiakkaan näkövinkkelistä kuin yrityksen kannalta katsottuna. Hän on erinomainen organisaattori ja osaa pitää projektin lankoja käsissään tarvittavalla jämäkkyydellä. Kate viettää vapaa-aikaan liikunnan parissa sekä liikkujana että valmentajana.