Koolla ei ole väliä - yhteisössä työskentely on kaikenkokoisten yritysten hupiaCrazy Town on kaikille yrityksille ja asiantuntuntijatyön tekijöille, joilla on kiinnostus uudistua ja oppia uutta.

Yhteisömme on myös suurten yritysten ja organisaatioiden koti. He ovat valinneet Crazy Townin, että voisivat tarjota henkilöstölleen yhteisön silloinkin, kun työkaverit työskentelevät muualla, mutta myös siksi, että haluavat tarkoituksellisesti haastaa itseään törmäämällä täällä viikoittain eri alojen ihmisiin. Merkitykselliset tapaamiset synnyttävät uusia ideoita ja yhteistä liiketoimintaa.
Mikko esittelee Crazy Townin idean
Tarjoa Crazy Town tukikohdaksi etätyöntekijöille tai sivutoimipisteen paikaksi


Yhteisöllinen työympäristö lisää tehokkuutta ja työhyvinvointia. Keskustasijainti helpottaa asiakastapaamisten ja tapahtumien järjestämistä. Jäsenyydet ovat joustavia ja kasvavat tarpeen mukaan.

Oman yrityksen pääasiallisista tiloista irrallinen jäsenyys Crazy Townilla toimii usein hyvin projektitiimeille tai "spinoffeille", jotka tarvitsevat omanlaisen ympäristön.

Useat yritykset ovat laajentaneet Crazy Townin kautta uudelle paikkakunnalle. Saat kontakteja ja valmiin verkoston. Yhteisöllinen tila on myös apu rekrytoinnissa.


Image


Hyödynnä yhteisö palvelu- ja tuotekehityksen apuna


Crazy Town tarjoaa ympäristön uusien ajatusten testaamiseen sekä kumppaneiden löytämiseen.

Saat käyttöösi yli 200 jäsenyrityksen ja satojen asiantuntijoiden joukon. Mukana on etenkin digitaalisen liiketoiminnan, tekoälyn sekä markkinoinnin ja myynnin ammattilaisia.

Yhteisövetäjämme ja tapahtumat auttavat hyödyntämään sinua tämän mahdollisuuden.


Image

Innovaatio- ja startup-palvelut


Tilojen lisäksi sparramme yrityksiä  ja organisaatioita myös innovaatiokulttuurin ja -prosessien rakentamisessa. Toteutamme hackathonit ja muut yhteiskehittämisen toimenpiteet.

Löydät kauttamme mentoreita, rahoittajia ja kasvupalveluiden tuottaja, joiden avulla uudet spinnoffit pääsevät liikkeelle. Autamme myös korkeakoulujen yritysyhteistyön hyödyntämisessä.

NÄIN PÄÄSET MUKAAN


Liity jäseneksi johonkin olemassa olevista yhteisöistämme. Kysy lisää paikalliselta yhteisövetäjältä.


Ota yhteyttä >

Kysy lisää kumppanuuksista Mikko Markkanen, 040 758 8712.


Kumppanuudet >


Sosiaalisessa mediassa #kovassaseurassa


Crazy Town julkaisee Facebookissa sekä Twitterissä tietoa yhteisön tapahtumista, jäsenistä ja yleisesti asiantuntijatyöhön liittyvistä ilmiöistä.