Blogi

Startup-yhteistyön ABC: Yhteistyön alustat – mistä löydät apua?

Startup-yhteistyön ABC on Business Tampereen ja Crazy Townin tarjoama koulutussarja teollisuusyrityksille, muille vakiintuneille yrityksille sekä startupeille, joita kiinnostaa oppia yhteistyön tavoista ja käynnistämisestä. Yksittäiset koulutuskerrat ovat myös avoimia kaikille kiinnostuneille. Toinen koulutuskerta tarttuu yhteistyön alustoihin.

 

Aika: ke 27.10.2021, klo 12-15.30

Paikka: Crazy Town Tampere, Rautatienkatu 21 B (5. kerros), Tampere / verkossa Zoomissa

Usein paras tapa löytää kontakteja startupeihin tai isoihin yrityksiin on hyödyntää ympäristöt, joissa eri taustoista tulevat ihmiset kohtaavat. Tähän Tampereen seudulta löytyy paljon erilaisia ”innovaatioalustoja”, jotka työkseen tuovat startupit ja isot yritykset yhteen.

27.10.2021 järjestettävä koulutuskerta tarjoaa yleiskuvan Tampereen innovaatioalustoista ja siitä, kuinka ne voivat auttaa startupien ja isojen yritysten yhteistyössä.

Lavalla ovat seuraavat alustat ja niiden edustajat:

– Crazy Town Tampere
– DIMECC
– Platform 6
– Rapid Tampere
– Tamlink

Tapaat alustojen edustajat sekä saat vastauksia kysymyksiin, kuten
– Millaisia palveluita ja tapahtumia alustat järjestävät startupien ja isojen yrityksen yhdistämiseksi?
– Millaisista caseista ne ovat kiinnostuneita?
– Mitä kontakteja niiden takaa löytyy?
– Miten toimintaan pääsee mukaan?

Esitysten jälkeen pääset keskustelemaan alustojen edustajien kanssa tarkemmin lisää. Jos sinulla on mielessä tietty kysymys / konkreettinen tarve aiheeseen liittyen, johon haet apukäsiä, niin tilaisuus on hyvä hetki laittaa asiat käyntiin. Luvassa on paljon tapaamisia, joten paikan päälle kannattaa saapua parhaan live-kokemuksen saamiseksi!

Ilmoittaudu mukaan Tampereen live tapahtumaan alla olevalla lomakkeella, jos tulet verkon välityksellä liity Zoomin kautta tällä linkillä.

The event is finished.

Date

27 loka 2021
Expired!

Paikkakunta

Crazy Town Tampere
Rautatienkatu 21 B, 5. krs., 33100