Kuinka keskittyä oleelliseen

Kuinka keskittyä oleelliseen

Luennolla pohditaan tietoisen läsnäolon olemusta ja keinoja hallita korvien välistä kaaosta. Minkälaisiin asioihin meidän pitäisi keskittyä, entä mitä tehdä, jos maailma tuntuu kaatuvan päälle?

Mentalisti ja puhuja Tommi Viikinkoski on juuri julkaissut esikoiskirjansa Kaikesta huolimatta – mentalistin ohjeita hyvään oloon, ja tulee alustamaan Crazy Townille mielen hallinnasta.

Kirja on matka muinaisten stoalaisten opetuksiin, sovellettuna nykypäivän moderniin elämään. Teos kertoo käytännöllisen ja helposti omaksuttavan tavan hallita omaa ajatteluaan. Se näyttää miten avuttomia olemme jatkuvasti päässämme virtaavan ajatustulvan alla, ja antaa ohjeet siitä irtaantumiseen. Monista itseä rajoittavista uskomuksista voi vapautua muuttamalla ajatteluaan. Mitä muinaiset stoalaiset opettivat siitä, miten meidän pitäisi reagoida asioihin?

Tommi kertoo myös miten jokainen meistä harjoittaa päivittäin mindfulnessia, tietämättään. Aamukahveilla hän kertoo myös miksi hetkessä eläminen on tärkeää.

MITÄ? Kuinka keskittyä oleelliseen
MILLOIN? Perjantai 26.5.2023 klo 9-10
MISSÄ? Crazy Town Pori, Rautatienpuistokatu 7, 28100 Pori

Tervetuloa!

Crazy Townin aamukahveilla verkostoidutaan hieman, tutustutaan aiheeseen ja opitaan yhdessä uutta. Aamukahvien jälkeen on mahdollisuus tutustua Porin Crazy Townin tiloihin.

Crazy Town on yhteisö, jossa teet yhteistyötä, opit uutta ja kasvatat liiketoimintaa. Meillä työskentely on helppoa – tarvitset vain tietokoneen ja me huolehdimme lopusta. Saat kaiken käyttöön yhdellä kuukausimaksulla. Olemme enemmän kuin toimitila, toimistohotelli tai etätyötila. Täällä viihtyvät yksinyrittäjät, startupit ja pörssiyhtiöt. Järjestämme myös koulutuksia ja teemme käytännön aluekehitystä.

Kysyttävää tapahtumasta tai haluat kuulla lisää palveluistamme?
Ota yhteyttä: Henrika Palenius, henrika.palenius@crazytown.fi, 044 985 9176

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella!

Haluan liittyä uutiskirjelistalle
Liittymällä uutiskirjelistalle hyväksyt, että sinulle saa lähettää markkinointiviestintää mm. tapahtumistamme. Voit milloin tahansa poistua listoiltamme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.