Digitaalista vaikuttavuutta & tutkittua yhteisöllisyyttä

Yhteisöosaajien Community of Practice -verkoston GetTogether Hämeenlinnassa on yhdistelmä koulutusta, työpajaa ja verkostoitumista.

Tapaamisessa on kaksi ”pihviä”:

1. Level Up -hankkeen tarjoama koulutus, jossa pureudutaan digimurroksen ja etäyhteisöjen mukanaan tuomiin vuorovaikutuksen haasteisiin yhteisöjen johtamisessa. Osiossa tarkastellaan digitaalisten työkalujen käyttämistä yhteisöjen jäsenten osallisuuden, toimijuuden ja merkityksellisyyden kokemusten vahvistamisessa ja strategisen johtamisen ja yhteisön hyvinvoinnin kehittämisessä. Kouluttajana toimii Raisa McNab ja esimerkkityökaluna verkostossa aiemminkin esitelty Community Impact Wheel.

2. Jyväskylän yliopiston Ari Kuismin on tutkinut yhteisöjä ja yhteisöllisyyttä laajasti, ja viimeisen vuoden ajan hän on mm. Havainnoinut Yhteisömanageriakatemia -koulutusta. Nyt Ari kertoo tutkimuksestaan ja havainnoistaan – yhteisöllisesti tietenkin, eli me osallistujatkin pääsemme ääneen!

  • Tämän lisäksi keskustellaan, verkostoidutaan ja pähkäillään vähän tulevaa CoP-vuotta 2024!


Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ilmoittauduthan mukaan Lyyti-linkin kautta!

 

Aikataulu:

14:00 kakkukahvit!

14:30 Level Up-hanke tarjoaa: Communication Impact Wheel -vaikuttavuustyökalun  käyttökoulutus
Raisa McNab, Communication Squared

15:15 tauko

15:25 ”Ei ole mitään yhtä juttua, joka toimis kaikille”: Tutkimushavaintoja yhteisömanagerin työstä Ari Kuismin, Jyväskylän yliopisto

+ Yhteistä keskustelua & 2024 suunnittelua

16:30 Virallinen ohjelma päättyy —> halukkaat jatkaa aftereille!


Level Up -hankkeen
tavoitteena on edistää yritysten digitaalisten taitojen kehittämistä lyhytkoulutuksin sekä asiantuntijoiden vetämillä koulutuksellisilla työpajoilla.  Level Up on 13 eurooppalaisen toimijan kolmivuotinen projekti, jossa osallistetaan 3000 yritystä ja 15 000 henkilöä digitaalisuutta edistäviin koulutuksiin. Hanke on alkanut alkuvuodesta 2023 ja jatkuu vuoden 2025 loppuun. https://levelup-skills.eu/

Prizztech Oy on hankkeessa mukana osana Robocoast EDIH konsortion toimintaa https://robocoast.eu/


Ilmoittaudu mukaan viimeistään tiistaina 5.12.2023:
https://www.lyyti.in/vaikuttavuus_yhteisollisyys