Tekijän Tase - johda tärkeintä lukuasi

Tervetuloa avoimille aamukahveille Jyväskylän Crazy Townille pe 8.9.2023 klo 9!

Yrittäjä, uskalla johtaa yrityksen tärkeintä lukua: Tekijän Tase – puhe herättelee sekä oivalluttaa kuuntelijat roolista riippumatta pohtimaan yrityksen tärkeintä lukua – tekijöitä yrityksen sisällä. Jokaisen tekijän panos ja kyky kantaa vastuuta vaikuttaa merkittävästi yrityksen menestykseen ja etenkin omaan henkilökohtaiseen draiviin. Aamukahveilla tuodaan selkeitä, innostavia ja koskettavia näkemyksiä tarinoihin peilaten. Miten vahvistamme tekijöiden omaa pääomaa ja kykyä johtaa sitä? Peilin kautta voimme luoda vahvempaa ja tasapainoisempaa tasetta, jossa tekijät kukoistavat.

Aihe lupaa herättää innostavasti sekä rohkeasti jokaisen kuulijan katsomaan peilistä omaa toimintaansa ja sen vaikutusta yrityksen menestykseen.

Tiina ”Tinu” Räisänen on Suomen innostavin taloustyyppi ja Tekijän Taseen vahvistaja. Hän on taloushallinnon asiantuntija ja valovoimainen puhuja sekä juontaja, joka on valmentanut tuhansia tunteja ihmisiä johtamaan omaa toimintaansa kannattavammin. Tinu on luonut vahvaa uraa yrittäjänä ja hänet tunnetaan myös Diilin finalistina kaudelta 2023.

Aamukahvien jälkeen on mahdollisuus tutustua Jyväskylän Crazy Townin tiloihin yhteisömanagerin johdolla noin klo 10-10.30.
Tarjolla kahvia ja pientä syötävää, joten ilmoittauduthan mukaan alla olevalla lomakkeella.

Tervetuloa mukaan! 

🌸 Avoimet aamukahvit livenä Jyväskylän Crazy Townilla
🌸 Aiheena Tekijän tase – johda tärkeintä lukuasi, puhujana Diilistä tuttu Tinu Räisänen
🌸 Osoite Kauppakatu 39, 40100 Jyväskylä
🌸 Ovet aukeavat klo 8.30

Lisätiedot: 
Sandra Suomäki
Yhteisömanageri, Crazy Town Jyväskylä
sandra.suomaki@crazytown.fi
 +358103417059

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella:

Haluan liittyä uutiskirjelistalle
Liittymällä uutiskirjelistalle hyväksyt, että sinulle saa lähettää markkinointiviestintää mm. tapahtumistamme. Voit milloin tahansa poistua listoiltamme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.