Rakastajien energia-aamukahvit

Tervetuloa Crazy Town Porin aamukahveille energisoivan aamunavauksen merkeissä! Kahvittelun lomassa tehdään muutamia virkistäviä ja työhyvinvointia tukevia harjoituksia yhdessä. Harjoitteet antavat maistiaisia, miten omaa ja tiimin työhyvinvointia ja yhteishenkeä voi tukea! 

Harjoitteet vetää Rakastajat-teatterin teatterinjohtaja, näyttelijä (FIA), valmentaja

Angelika Meusel. Angelika on Rakastajat-teatterin perustajajäsen ja toinen teatterinjohtaja. Hän on intohimoinen, tehokas, sydämellinen, empaattinen, voimakas ja todella nopea kävelijä! Työhyvinvoinnissa Angelika haluaa lisätä työyhteisön sitoutumista, motivaatiota, luovuutta, rohkeutta ja paineisten tilanteiden hallintaa – huumoria unohtamatta!

Aamukahveilla myös kuulumisia Rakastajien tulevista jutuista, muun muassa uudesta kansainvälisestä katuteatterifestivaalista, joka rantautuu Poriin kesällä 2024!

MITÄ? Rakastajien energia-aamukahvit
MILLOIN? Perjantai 16.2.2024
MISSÄ? Crazy Town Pori, Rautatienpuistokatu 7, 28100 Pori

Tervetuloa!

Crazy Townin aamukahveilla verkostoidutaan hieman, tutustutaan aiheeseen ja opitaan yhdessä uutta. Aamukahvien jälkeen on mahdollisuus tutustua Porin Crazy Townin tiloihin.

Crazy Town on yhteisö, jossa teet yhteistyötä, opit uutta ja kasvatat liiketoimintaa. Meillä työskentely on helppoa – tarvitset vain tietokoneen ja me huolehdimme lopusta. Saat kaiken käyttöön yhdellä kuukausimaksulla. Olemme enemmän kuin toimitila, toimistohotelli tai etätyötila. Täällä viihtyvät yksinyrittäjät, startupit ja pörssiyhtiöt. Järjestämme myös koulutuksia ja teemme käytännön aluekehitystä.

Kysyttävää tapahtumasta tai haluat kuulla lisää palveluistamme?
Ota yhteyttä: Henrika Palenius, henrika.palenius@crazytown.fi, 044 985 9176

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella!

Haluan liittyä uutiskirjelistalle
Liittymällä uutiskirjelistalle hyväksyt, että sinulle saa lähettää markkinointiviestintää mm. tapahtumistamme. Voit milloin tahansa poistua listoiltamme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.