Kielimallit koodaajan työkalupakissa: Missä olemme nyt?

Nyt on kulunut hyvä tovi siitä, kun ChatGPT astui tekoälykenttään, mullistaen käsityksemme ja odotuksemme. Tämän innovaation myötä kielimalleihin perustuvien työkalujen ja menetelmien määrä räjähti, luoden uuden aallon tekoälyn mahdollisuuksissa.

Nyt, kun ensimmäinen innostuksen aalto on tasaantunut, on aika pysähtyä ja arvioida, mitä konkreettista hyötyä näistä työkaluista on koodaajille ja kuinka ne voivat tehostaa päivittäistä työtämme. Tapahtumassa tarkastellaan esimerkkien kautta kielimalleihin pohjautuvia työkaluja ja niiden todellista arvoa.

Ilmoittaudu mukaan tästä.

Mika Impola on pitkän linjan ohjelmoija ja nykyisin myös Cervid Oy:n yrittäjä sekä tutkija Satakunnan Ammattikorkeakoulussa, RoboAI Health -tiimissä. Mikan jatkuva kiinnostus uusiin teknologioihin ajaa häntä tutkimaan ja soveltamaan uusimpia innovaatioita. Hän on soveltanut kielimalleihin perustuvia työkaluja päivittäisessä työssään jo pitkään. Tämä kokemus on luonut näkemystä kielimallien arvosta ja soveltuvuudesta koodaajien työkalupakkiin, yhdistäen teorian ja käytännön näkökulmat.

Tule mukaan ottamaan selkoa Mikan työkalupakista ja vaihtamaan kokemuksia!Tilaisuus on suunnattu IT-alan asiantuntijoille, joilla on jo kokemusta tekoälyn käytöstä, ja sen tarjoaa Level Up -hanke.

Level Up -hankkeen tavoitteena on edistää yritysten digitaalisten taitojen kehittämistä lyhytkoulutuksin sekä asiantuntijoiden vetämillä koulutuksellisilla työpajoilla. Level Up on 13 eurooppalaisen toimijan kolmivuotinen projekti, jossa osallistetaan 3000 yritystä ja 15 000 henkilöä digitaalisuutta edistäviin koulutuksiin. Hanke on alkanut alkuvuodesta 2023 ja jatkuu vuoden 2025 loppuun. https://levelup-skills.eu/
Prizztech Oy on hankkeessa mukana osana Robocoast EDIH konsortion toimintaa https://robocoast.eu/