Kuinka buustata innovaatioekosysteemiä?

HUOM! Tapahtumaa siirrettiin perjantailta 1.9. perjantaille 15.9.!

Crazy Town Porin aamukahvien aiheena on tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan (TKI) fasilitointi. Ei ole ihan yksinkertaista hommaa kehittää kiertotalouden ratkaisuja monenvälisessä yhteistyössä. Yritysten, kaupungin, oppilaitosten ja muiden sidosryhmien tarpeena on kuitenkin saavuttaa muun muassa paremmin osaamis- ja työvoimatarpeita tukevaa koulutusta sekä vauhdittaa uusien tutkimushankkeiden syntymistä.

Antero Hirvensalo Tampereen yliopistosta avaa ekosysteemiyhteistyön kuvioita esimerkkeinään KARHU-tutkimusprojekti ja Peittoon kiertotalouspuisto.Esityksen aikana pohditaan, mikä kumma onkaan innovaatioekosysteemi, ja mitkä ovat fasilitoinnin mahdollisuudet siinä ympäristössä.

MITÄ? Kuinka buustata innovaatioekosysteemiä?
MILLOIN? Perjantai 15.9.2023 klo 9-10
MISSÄ? Crazy Town Pori, Rautatienpuistokatu 7, 28100 Pori

Tervetuloa!

Crazy Town on yhteisö, jossa teet yhteistyötä, opit uutta ja kasvatat liiketoimintaa. Meillä työskentely on helppoa – tarvitset vain tietokoneen ja me huolehdimme lopusta. Saat kaiken käyttöön yhdellä kuukausimaksulla.

Olemme enemmän kuin toimitila, toimistohotelli tai etätyötila. Täällä viihtyvät yksinyrittäjät, startupit ja pörssiyhtiöt. Järjestämme myös koulutuksia ja teemme käytännön aluekehitystä.

Kysyttävää tapahtumasta tai haluat kuulla lisää palveluistamme?
Ota yhteyttä: Henrika Palenius, henrika.palenius@crazytown.fi, 044 985 9176

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella:

Haluan liittyä uutiskirjelistalle
Liittymällä uutiskirjelistalle hyväksyt, että sinulle saa lähettää markkinointiviestintää mm. tapahtumistamme. Voit milloin tahansa poistua listoiltamme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.