Blogi

Kuinka laatia voittava hankehakemus?

Aika: pe 4.11.2022, klo 09.00 – 10.30

Paikka: PARKKI Business Park, Raatihuoneenkatu 21-23, Hämeenlinna

EU ja Suomi tarjoavat miljardien edestä kasvurahoitusta innovatiivisten tuotteiden, palveluiden ja yritysideoiden kehittämiseen sekä kansainvälistymiseen. Tämä mahdollisuus jää monelta kuitenkin hyödyntämättä.

Tämä työpaja tarjoaa käytännön työkaluja ja vinkkejä kuinka valmistella hanke, joka menee todennäköisemmin maaliin. Pääset soveltamaan oppeja välittömästi käytäntöön tilaisuuden aikana. Sinulta ei vaadita aikaisempaa kokemusta aiheesta.  Työpaja on maksuton.

Ilmoittaudu tästä linkistä ke 2.11. mennessä >

Opit muun muassa:

  • Millainen on hyvä hankeidea?
  • Mihin erilaiset rahoitusinstrumentit sopivat?
  • Kuinka kuvata ja valmistella hakemus?
  • Asioiden kiteyttäminen hakemukseen
  • Miten välttää tyypilliset mokat?

Osallistu jos olet:

  • Yritys, jolla on tarve kasvurahoitukselle, hanke valmisteilla tai halu oppia aiheesta enemmän. Sinulla on kenties valmisteilla uusi idea, palvelu tai tuote; tai sitten haet vauhtia kansainvälistymiselle. Yrityksen iällä ei ole väliä, sisältö sopii sekä uusille yrittäjille, startupeille että uutta suuntaa hakeville pk-yrityksille.
  • Korkeakoulun asiantuntija tai aluekehittäjä, joka haluaa oppia hankevaikuttavuudesta

Työpajan alustaja Toni Pienonen on Crazy Townin osakas ja hakenut miljoonien eurojen edestä rahoitusta yrityksille, korkeakouluille ja aluekehittäjille.

Työpajan järjestävät yhteistyössä PARKKI Business Parkin kumppanit Crazy Town ja Linnan Kehitys. Tapahtuma on osa eurooppalaista UNITE4H-koulutusohjelmaa, joka auttaa pk-yrityksiä ja korkeakouluja hyödyntämään kasvu- ja hankerahoituksen.

The event is finished.

Date

04 marras 2022
Expired!

Time

09:00 - 10:30

Paikkakunta

Parkki Business Park
Ilmoittaudu tästä ke 2.11. mennessä