Blogi

Aivot etätyössä

Aivot etätyössä-hybriditapahtuma (JKL)

Aivot etätyössä -tapahtuman tavoitteena on oppia mitkä asiat etätyössä kuormittavat aivoja ja miten näitä asioita voi arjessa huomioida ja helpottaa. Tavoitteena paremmin voivat etätyöläisen aivot! Asiantuntijana toimii Helsingin yliopiston aivotutkija ja professori Minna Huotilainen. Minnan esitykset ovat helposti ymmärrettäviä, mutta oivaltavia.

Tapahtumassa Minna luennoi etänä, mutta osallistujilla on mahdollisuus kerääntyä studioyleisöksi ja osallistua työpajaosuuteen.

Usein meillä voi syntyä kysymyksiä innostavien esitysten jälkeen. Nyt pidämme luennon jälkeen kahvi- ja mietiskelytauon ja tauolla osallistujat voivat miettiä kysymyksiä Minnalle joko etänä tai studioissa. Tämän jälkeen Minna vastaa kysymyksiin puolen tunnin ajan. Tämän jälkeen studiossa jatkuu työpajatyöskentely aiheesta. Miten sinun aivosi voisivat paremmin etätyössä?


Ohjelma

klo 9.00-9.45 Aivot etätyössä etäluento, aivotutkija Minna Huotilainen
klo 9.45-10.15 Kahvi ja keskustelutauko: mietitään yhdessä kysymyksiä Minnalle esityksen pohjalta
klo 10.15-11 Vastauksia osallistujien kysymyksiin, aivotutkija Minna Huotilainen, ja katsaus Monipaikka-hankkeen tuleviin tapahtumiin
klo 11.00-11.30 Työpajatyöskentelyä ja verkostoitumista studiossa


Tapahtuma on maksuton ja suunnattu keskisuomalaisille mikro- ja pk-yrityksille toimialasta riippumatta. Tapahtuman tarjoaa Keski-Suomen ELY-keskuksen Monipaikka-hanke.

Ilmoittaudu mukaan pe 25.11. mennessä. Tervetuloa!

Ilmoittaudu tästä


Crazy Town Jyväskylän studion lisäksi voit osallistua tapahtumaan myöskokonaan etäyhteyden kautta tai tapahtuman toisessa studiossa Jämsä Tehtaalla. Valitse ilmoittautumisen yhteydessä, missä osallistut!
 

Studioiden osoitteet:

Crazy Town Jyväskylä, alatori
Kauppakatu 39, 40100 Jyväskylä

Jämsä Tehdas
Koskentie 6, 42100 Jämsä

The event is finished.

Date

29 marras 2022
Expired!

Time

09:00 - 11:30

Paikkakunta

Crazy Town Jyväskylä
Kauppakatu 39, 40100 Jyväskylä
Aiheet