Blogi

Aamukahvit: Mitä yhteistä on myynnillä ja mummolla? (TRE)

Tervetuloa kaikille avoimille Visuaalisen tarinan hyödyntäminen -aamukahveille Tampereen Crazy Townille 7.10 klo 9-10!

Näillä aamukahveilla itseään mummon mussukoiksi nimittävän Piirre-yrityksen naiskolmikko kertoo, miten visuaalisuutta ja tarinoita voi hyödyntää myynnin tukena. Myyntityöstä todella voi tehdä itselle rennompaa ja samalla on mahdollista saada asiakkaatkin oivaltamaan asioita uudella tavalla. Näillä aamukahveilla pääset kuulemaan Piirteen tarinan ja saat mukaasi ideoita ja konkreettisia vinkkejä siihen, miten voisit lähteä hyödyntämään visuaalista tarinaa omassa myyntityössäsi.

Piirteen idea lähti siitä, kun vuosia sitten eräässä myyntikoulutuksessa konsultti tokaisi, että “Teidän täytyy selittää teidän yrityksen palvelut niin selvästi, että mummokin ymmärtää ne!” Siitä neuvosta napattiin vaari, tai pikemminkin mummo, ja tämän lausahduksen inspiroimana kiteytyi Piirteen tekemisen ydin: Auttaa kiteyttämään monimutkaiset asiat semmoiseen muotoon, että mummokin ne ymmärtää! Heidän tekemistapaansa voisi kuvailla visuaaliseksi matkaksi, jonka avulla ajatusten sotkuinen vyyhti selviää ja laajojenkin kokonaisuuksien ydin konkretisoituu.

TULE MUKAAN!

  • Avoimet ja ilmaiset aamukahvit livenä Tampereen Crazy Townilla 7.10 klo 9-10
  • Aiheena visuaalisen tarinan hyödyntäminen myynnin tukena
  • Osoite: Rautatienkatu 21 B, 33100 Tampere, 5krs.
  • Ilmoittaudu alla olevasta lomakkeesta

Crazy Town on yli 400 yrityksen muodostama työn ja oppimisten yhteisö. Tarjoamme työtiloja sekä palveluita osaamisen kehittämiseen. Yhteisömme löytyy jo kuudelta paikkakunnalta; Jyväskylä, Tampere, Helsinki, Pori, Hämeenlinna ja Hamina. Meiltä löytyy joustavat tilaratkaisut niin yksinyrittäjille kuin isoillekin tiimeille. Me autamme sinua arjen työnteossa, itsesi kehittämisessä sekä yrityksesi kasvussa!

Nähdään pian! 

Ilmoittaudu tapahtumaan:
Nimi*
Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyt tietosuojaselosteemme ja tiedostat, että saatamme lähettää sinulle viestintää.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

The event is finished.

Date

07 loka 2022
Expired!

Time

09:00 - 10:00

Paikkakunta

Crazy Town Tampere
Rautatienkatu 21 B, 5. krs., 33100

Puhuja