Blogi

Avoimet aamukahvit Crazy Town Jyväskylä

29.4.2022 Itsemyötätunto menestystekijänä (JKL)

Tervetuloa avoimille aamukahveille Jyväskylän Crazy Townille!

Oletko miettinyt miten puhut itsellesi? Miten puhut hyville ystävillesi tai alaisillesi? Saako asiakkaalle suuttua? Haluatko auttaa toisia olemaan lempeämpiä vai ankarampia itselleen? Tällä kertaa pääsemme aamukahveilla perehtymään siihen, mitä itsemyötätunto on, ja millainen merkitys sillä on esimies- ja asiakastyössä. 

Itsemyötätunto vähentää stressiä ja asioiden lykkäämistä sekä lisää vastoinkäymisten sietokykyä ja hyvinvointiin liittyvää käytöstä. Itsemyötätuntoa voi treenata ja siinä voi kehittyä paremmaksi, mutta miksi et auttaisi myös muita olemaan myötätuntoisempia itseään kohtaan?

Riitta Könönen on valloittavan iloinen positiivisen psykologian asiantuntija, joka tulee kertomaan meille mitä on itsemyötätunto ja miten käyttää sitä asiakastyössä tai esimiehenä.  Riitta on tänä vuonna Jyväskylän Nuorkauppakamarin hallituksessa ulkoisen tiedottajan roolissa. Työelämässä Riitan tausta on IT-alan HR-ihmisenä ja asiantuntijana järjestelmien parissa. 

Aamukahvien jälkeen voit halutessasi jäädä hiljentymään hetkeksi itsemyötätuntomeditaation parissa Riitan kanssa. Vaihtoehtoisesti voit jäädä tutustumaan Crazy Townin tiloihin yhteisömanageri Anun esittelemänä noin klo 10.10-10.45. Tarjolla on muuten aamukahvien lisäksi munkkia ja simaa. Namskis! Asusta itsesi sopivan vappuisaksi ja tule mukaan oppimaan miten auttaa muita olemaan lempeitä itselleen.

Nämä Crazy Townin aamukahvit ovat avoimet kaikille asiasta kiinnostuneille. Kahvitarjoiluiden mitoittamista varten pyydämme kaikkia ei-CT-jäseniä ilmoittautumaan ao. lomakkeella. Aamukahvit järjestetään livenä Crazy Townin Alatorilla, sisäänkäynti tilaan Kauppakatu 39:n liukuovista. Ovet aukeavat klo 8.40. Tulethan paikalle hyvissä ajoin, jotta ehdit napata kupposen kahvia tai teetä paikallesi ennen aloitusta klo 9.00.

Tapahtuma on maksuton.

Lisätietoja:

Ilmoittaudu tapahtumaan:
Nimi*
Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyt tietosuojaselosteemme ja tiedostat, että saatamme lähettää sinulle viestintää.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

The event is finished.

Date

29 huhti 2022
Expired!

Time

09:00 - 10:00

Paikkakunta

Crazy Town Jyväskylä
Kauppakatu 39, 40100 Jyväskylä