Blogi

Miten moderni hybridityö vaikuttaa työntekijäkokemukseen

Aamukahvit: Miten moderni hybridityö vaikuttaa työntekijäkokemukseen? (JKL)

Tervetuloa avoimille aamukahveille Jyväskylän Crazy Townille pe 20.5. klo 9-10!

Onko kyseessä monipaikkainen limbotila vai työntekijäkokemuksen uusi nousu? Sitoutuminen, merkityksellisyys, yhteisö, itsensä johtaminen, jatkuva oppiminen ja muut työelämäkeskustelun avainsanat asettavat suuria odotuksia sille, mitä työn tulisi tässä ajassa olla. 

Miten näihin odotuksiin vastataan ja organisaation arkea rakennetaan, jos ajalla ja paikalla ei enää ole ohjaavaa roolia? Säilyykö yhteinen tekemisen suunta, kun irtautumisen ja epävarmuuden tunteille otolliset kasvuolosuhteet jylläävät? Parhaita käytäntöjä ja kokemuksia jakamassa Arctic HR:n konsultti Hanna Puura.

Hannalla on yli 10 vuoden kokemus kasvuyritysten HR/people operations-toimintojen kehittämisestä muutoksen ja kasvun asettamissa paineissa. Konsulttina hän on nähnyt useiden yritysten kamppailevan samanlaisten haasteiden parissa ja auttanut käytännön keinoilla löytämään niihin ratkaisuja.  

Nämä Crazy Townin aamukahvit ovat avoimet kaikille asiasta kiinnostuneille. 

Kahvitarjoiluiden mitoittamista varten pyydämme kaikkia ei-CT-jäseniä ilmoittautumaan ao. lomakkeella. Aamukahvit järjestetään livenä Crazy Townin Alatorilla, sisäänkäynti tilaan Kauppakatu 39:n liukuovista. Ovet aukeavat klo 8.40, tulethan paikalle hyvissä ajoin, että ehdit napata kupposen kahvia tai teetä paikallesi ennen aloitusta klo 9.00. 

Aamukahvien jälkeen on mahdollisuus jäädä tutustumaan Crazy Townin tiloihin yhteisömanagerin Anun esittelemänä n. klo 10.10-10.45. 

Tapahtuma on maksuton.

Lisätietoja:

Ilmoittaudu tapahtumaan:
Nimi*
Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyt tietosuojaselosteemme ja tiedostat, että saatamme lähettää sinulle viestintää.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

The event is finished.

Date

20 touko 2022
Expired!

Time

09:00 - 10:00

Paikkakunta

Crazy Town Jyväskylä
Kauppakatu 39, 40100 Jyväskylä