Blogi

Avoimet aamukahvit Tampere

1.4.2022 Näin laajennat toimintaa yrityskaupoilla! (Tampere)

Tampereen Crazy Townilla järjestettävillä (live!)-aamukahveilla 1.4.2022 klo 9 paneudutaan sekä ostajan, että myyjän näkökulmasta yrityskauppoihin. Ostajan tulevaisuuden näkymät vaikuttavat yrityksen ostamiseen.

Miten lasketaan yrityksen arvon? Suomen Yrityskauppojen Mika Valtonen ja Aki Eiranto antavat asiantuntijoina vinkkejä siihen miten oman yrityksen arvon voi laskea. Mitä asioita tulee ottaa huomioon?

Pääset myös itse määrittelemään esimerkkiyrityksen arvon! Yksi tapa tehdä kasvua on ostaa jo olemassa oleva yritys ja muokata siitä oman brändin mukainen. Oman alan ja yrityksen osaajapulaan voi vastata ostamalla yritys. Miten se tehdään onnistuneesti?Entä mitä tapahtuu kun Aki ja Mika saavat toimeksiannon? Miten yritystä lähdetään myymään tai ostamaan? Tapahtumassa he vastaavat näihin sekä muihin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin!

Tapahtumaan osallistujien on mahdollisuus antaa Mikalle tai Akille vinkki liidistä (esim. kaverin tai läheisen yrityksestä) ja saada 500€ vinkkipalkkio toteutuneesta toimeksiannosta!

Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin.

Tapahtumassa tarjolla kahvia ja pientä aamupalaa. Ilmoittauduthan tilaisuuteen, jotta voimme tiedottaa sinua mahdollisista muutoksista sekä jotta osaamme varata tarpeeksi tarjottavia.

Voit laittaa Mikalle ja Akille mahdolliset kysymyksesi jo etukäteen!
aki.eiranto@yrityskaupat.net,
mika.valtonen@yrityskaupat.net 

Täytä alla oleva lomake ilmoittautuaksesi:

"*" näyttää pakolliset kentät

Ilmoittaudu tapahtumaan:
Nimi*
Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyt tietosuojaselosteemme ja tiedostat, että saatamme lähettää sinulle viestintää.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

The event is finished.

Date

01 huhti 2022
Expired!

Time

09:00 - 10:00

Paikkakunta

Crazy Town Tampere
Rautatienkatu 21 B, 5. krs., 33100