Crazy Town -kokemuksia jäsenten kertomana


Crazy Townin jäseniin lukeutuu yli 200 y-tunnusta.

Crazy Town ei ole vain aloittavien yrittäjien tai freelancereiden yhteisö. Mukaan mahtuu kirjava joukko erikokoisia ja -ikäisiä yritystä. Kaikki hyötyvät kirittämisestä ja merkityksellisistä kohtaamisista.

Katso miten erilaiset jäsenet ovat hyötyneet jäsenyydestä.YKSINYRITTÄJÄ


Yhteisö tarjoaa yksinyrittäjille ison yritykset hartiat. Työkaverit tulevat kaupan päälle. Uskottavan työympäristö tuo tehoa päivään.

Muut jäsenet inspiroivat kasvuun tai ovat mahdollisia asiakkaita. Historian varrella useat yksinyrittäjät ovat kasvaneet työnantajiksi tai muodostaneet yhteisiä yrityksiä toisten Crazy Town jäsenten kanssa.

Järjestämme yksinyrittäjille myös kasvua vertaisseurassa tukevia Yksinyrittäjäakatemia-koulutuksia.
Sisustussuunnittelu Maru Hataula
MIKROYRITYS


Crazy Townilla toimii useita erilaisia B2B-asiantuntijapalveluita tarjoavia alle 10 hengen yrityksiä.

He löytävät yhteisön avulla asiakkuuksia sekä hyödyntävät muita asiantuntijoita yhteistyöprojekteissa. Yhteiset tilat taipuvat työskentelyn lisäksi koulutuksiin ja muihin tapahtumiin.
Anu Granroth / Adina Solutions
STARTUP / KASVUYRITYS


Startupin näkökulmasta Crazy Town -jäsenyys kasvaa yrityksen mukaan liikkuvasta paikasta aina tiimihuoneisiin saakka.

Useat startupit ovat löytäneet yhteisön kautta mentoreita, apua rahoitukseen ja kasvua tukevia palveluita. Mielenkiintoinen työympäristö helpottaa monella yrityksellä myös osaajien rekrytointia osana työnantajakuvaa.
Joose Vetteranta / Pakettikauppa
ISO YRITYS / ORGANISAATIO


Crazy Town -jäsenyys palvelee myös vakiintuneita yrityksiä ja organisaatioita. He saavat ympärilleen kumppaneita, tuotekehittäjiä ja mahdollisuuden uudistua. Useat yritykset ovat laajentaneet uudelle paikkakunnalle Crazy Townin kautta.

Tarjoamme tuote- ja palvelukehityksestä kiinnostuneille yrityksille myös innovaatio- ja startup-palveluita.
Juha Jalonen / Väre
Sosiaalisessa mediassa #kovassaseurassa


Crazy Town julkaisee Facebookissa sekä Twitterissä tietoa yhteisön tapahtumista, jäsenistä ja yleisesti asiantuntijatyöhön liittyvistä ilmiöistä.